Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Késő harmincas éveiben járó, jólelkű incelként hogy tudnék megismerkedni végzős jogász hallgató lányokkal, vagy akik doktori iskolába járnak (PhD-re)? Nem vagyok bulizós így az nem játszik. Álljak meg a jogi kar előtt és szólítsam le őket? Vagy hogy?
Lennél inkább egy sikeres ügyvéd, nem jólelkű incel, akkor több sikered lehetne náluk.
Kb. körbe fognak röhögni. De menj csak, ha égetni akarod magad.
Gondolom a kérdező fel fog háborodni a válaszokon, pedig tényleg annyira abszurd hogy ennél értelmesebb válaszokra nem lehet számítani egy ilyen kérdésre. Nevetséges sajnos.
Csak beadod itt a jónépnek hogy ennyire butus vagy vagy komoly gondok vannak a dobozban. Párt szeretnél, de megjátszod hogy jogász vagy? Ne már😀 még szórakozásból is nagyon ciki amit tervezel.
Ez a csávó csak kifigurázza 38 F incelt, aka kereszténycelt 🤣
Egyszerre hozza az összes rá jellemző tulajdonságot (pont amik legutóbb derültek ki róla), hogy többek között:
- jogász vagy orvos nőre pályázik egyszerű irodai munkásként (mondjuk ez utóbbit kihagyta a sorból);
- 38 éves incel;
- jólelkű incel;
stb.
Nem hinném, hogy komoly a kérdés, amúgy én jót röhögtem rajta, ez most kivételesen egy ízléses és szórakoztató trollkodás volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!