Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, egyedül élő,szingli harmincas kanos pasi vagyok?
"13.
Miért kérdezed ezt?"
Mert nem tudom, miről beszélsz.
Mi az, hogy 40 felett megszűnik a család? Mit jelent ez konkrétan?
Akik itt 40 felett vannak: megszűnt hirtelen a családotok? És alkeszek lettetek?
21.
Valahogy így kell elképzelni ezt
Hajnalban felébredsz és ott alszik melletted egy nagyon szép nő.
Elmosolyodsz, átöleled a meleg testét, beszívod az illatát és alszol tovább.
Aztán reggel elviszed a gyereked oviba és odafelé sétálva azon gondolkodsz hogy milyen szép is az élet bakker.
És elmosolyodsz.
Munka után találkozol a nővel a gyerekeddel és boldog vagy velük.
Gyönyörködsz bennük.
De...
Idővel kiderül hogy ez az idil már csak a te fejedben létezik, meg a gyerekedében.
A nőjében nem.
És lelép.
Te pedig megszoktad a szeretetet.
Hogy szereted a nődet, szereted a gyereked és belebetegedsz hogy vége a szeretetnek vége a családodnak.
És utána hazahozol nőket hogy átéld azt a pillanatot, amikor hajnalban felébredsz és átöleled, magadhoz szorítod a nőt.
Akkor is.... Ha tudod, hogy nem ő az.
7-es
Talán 40-es vénségként nem 20-as lányokra kellene menni. Szánalom...
25.
Nevetséges vagy.
Egy szánalom haha
25.
Amúgy most komolyan.
Mi a jobb?
Felkötöm magam a gyászba csak azért mert elmúltam 40 baszki?
És ne dugják többé szép nővel?
Hol a halálban éltek ti ge ci?
Vagy hogy egy estére legalább boldog vagyok valakivel, aki szintén boldog velem ?
Ennyire egyszerű ez.
És beszélettek össze vissza.
Nem érdekel.
Ez az igazság. Mindenki ezt keresi, mindenki ezt akarja, azt hogy szerethessen és szeretve legyen... Legalább 1 estére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!