Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen férfi való egy 30/31...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen férfi való egy 30/31 éves nőhöz, aki nem dolgozik ,buta és a szülei házában él mint egy nagy csecsemő?

Figyelt kérdés
Az ilyen miért válogat annyira?

nov. 22. 07:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 A kérdező kommentje:
Igen
nov. 22. 11:23
 62/74 anonim ***** válasza:
100%
Jeez, lépj tovább. Valószínűleg soha nem is gondol már rád.
nov. 22. 11:25
 63/74 A kérdező kommentje:
😐tuti
nov. 22. 11:29
 64/74 anonim ***** válasza:
73%
Akkor ne légy szánalmas!
nov. 22. 13:24
 65/74 A kérdező kommentje:

Ha most nem rólam lenne szó!

Egy másik férfi és nő. És a férfi mondjuk szerelmes? Az szánalmas számotokra ?

Nem gyengeség jele ha a férfinek vannak kedves érzései.

nov. 22. 13:31
 66/74 anonim ***** válasza:
100%
Egy online figura iránt igen. Az se biztos, hogy igazat mondott. Soha nem ismerted, nem tudod vonzódtál-e hozzá. Ugyanilyen szánalmasnak tartom a nőket, akik random a facebookon lesznek szerelmesek és küldenek pénzt pl.
nov. 22. 13:34
 67/74 anonim ***** válasza:

Te nem vagy szerelmes...Aki szerelmes, az nem így viselkedik a másikkal szemben, nem így beszél róla stb.

Te - el is ismerted - szimplán függsz attól, hogy legyen nő az életedben akármilyen formában. Függsz a kötődéstől, mégha ez nem is kölcsönös, már-már beteges kötődés, ahol vegyül a (szerinted) törődés, vonzalom, gyűlölet és lenézés.

Nem vagy te véletlenül borderlineos?

nov. 22. 13:36
 68/74 A kérdező kommentje:

67

Nem írtam hogy az vagyok. Csak a pèldához írtam!

Az ember elvileg társas lény. Nekem is hiányzik hogy legyen aki szeret.

nov. 22. 14:28
 69/74 anonim ***** válasza:
De ez akkor sem indok arra, hogy ráfeszülj random nőkre online és passzív agresszív kérdéseket írogass, annak reményében hogy fájdamat okozol neki. Tedd rendbe magad. Addig nem lesz senkid, amíg süt rólad a kétségbeesés és a rosszindulat.
nov. 22. 14:35
 70/74 A kérdező kommentje:

69

Nem is akarok fájdalmat okozni neki. Ezt már ti képzeltek bele a történetbe.

nov. 22. 14:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!