Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen férfi való egy 30/31 éves nőhöz, aki nem dolgozik ,buta és a szülei házában él mint egy nagy csecsemő?
Figyelt kérdés
Az ilyen miért válogat annyira?nov. 22. 07:04
41/74 A kérdező kommentje:
40
😆
nov. 22. 09:49
42/74 anonim válasza:
Egy troll is pontosan ugyanígy reagálna.🤣🤣🤣
43/74 anonim válasza:
Inkább az a kérdés miért ragaszkodsz egy olyan nőhöz aki eldobott? Szerintem zárd le magadban, mintha meg sem történt volna. Lépj tovább! Nem ér annyit.
44/74 anonim válasza:
Azért írtad a kérdést, hogy kényelmetlen helyzetbe hozzál valakit. Nem lettél tőle szimpatikusabb, legyel felnőtt férfi, és fogadd el az elutasítást. Szánalmas..
45/74 A kérdező kommentje:
43
Mert nem találtam még másikat aki felkelti az érdeklődésem. Ahogy lenne másik , onnantól vele nem foglalkoznék. Én mindig csak egy nővel foglalkozok.
44
Nem. Azért írtam hogy rám írjon messengerben bocsánatot kérve, elismerve hogy ő a gci.
nov. 22. 10:06
46/74 anonim válasza:
"Azért írtam hogy rám írjon messengerben bocsánatot kérve, elismerve hogy ő a gci."
Hát ettől nem leszel kevésbé szánalmas.
47/74 A kérdező kommentje:
46
Ez számomra nem mérce ebben a dologban. Látszik hogy idióta vagy. Vagy 25 alatti. Nekik minden második szava hogy ki - miért szánalmas.
nov. 22. 10:13
48/74 anonim válasza:
Te kérdező, én olvastam már a másik hasonló kérdésed, ott még a csaj tűnt a gázabb arcnak, de látszot te is nagyon beteg vagy. Na most amiket az itteni kérdésben összeírkálsz, sikerült elérned hogy téged most még annál a lánynál is szarabb alaknak lássalak. Egyébként nem csoda, hogy annyi éven át olyan jól elvoltatok együtt, és közben szívtátok egymás vérét. Valahogy biztosra érzem, ha lement ez az ámokfutás, mindketten újra pontosan hasonlóval fogtok összekeveredni újabb évekre.
50/74 anonim válasza:
Igazából, ha én lennék a nő, meg imponálnálna is, hogy egy év után is velem foglalkozik. Lehet neki eszébe se jutsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!