Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen férfi való egy 30/31 éves nőhöz, aki nem dolgozik ,buta és a szülei házában él mint egy nagy csecsemő?
30
Megteheted. Nem ismerlek én se de oke! Én se tartalak korrekt embernek! Nem tudom de itelkezek pff
#29 Kárörvendő vagyok, mégis boldog házasságban élek és jó az életem. Ilyen ez a világ.
#27 voltam.
Ezek nem nagyon befolyásolják egy nő értékét.
Ha szép és csinos, akkor kapós lesz így is.
Persze hogy a külsőd miatt utasított el, mindig ez a fő ok ha egy csaj szingli.
Ne emészd magad rajta, úgysem tehetsz semmit.
Nem nagyon tudom eldönteni, melyik eshetőség a szánalmasabb:
-Ha csak troll a kérdés, mert épp nincs jobb dolgod,
-vagy ha valóban ekkora félcédulás vagy.
😉😆
Nem is biztos, hogy olvasni fogja. Én gyakran vagyok fenn, de annyi időm nincs, hogy minden kérdésbe beleolvassak, kb. a kérdések negyedét átfutom.
Te amúgy élvezed hogy megszégyenítesz vkit? Ilyenkor elégtételt érzel, a sértett egódnak? Ékes példája vagy annak mennyire sok emberben nem lehet megbízni, mert az az első alkalommal kiadja a privat dolgaidat. Nyilván ez a nő is érezte, hogy nem vagy rendben teljesen, ezert utasított vissza, ami egyebkent teljesen jogában áll, neki és mindenkinek. Nőnek férfinek is, bármilyen szerencsétlen is legyen, jogában áll, ezt nem te szabod meg, hogy ki utasíthat el és ki fogadjon el. Engem is utasítottak már vissza nem is egyszer, de eszembe sem jutott volna a másikat sértegetni, pocskondiázni.
Amit teszel most azt úgy hívják, hogy vergődés. Most is az ő figyelmét akarod, mindegy milyen áron. Meg hátha lesz aki becsatlakozik az alázásba.
34
Ne valami modellt képzelj el. Vékonynak vékony. A személyisége az a része vonz amiért meg akarnám dugni. Amúgy eltudtam volna vele képzelni egy kapcsolatot. Igaz ki akarja még a fingot is visszatartani meg alkalmazkodni másokhoz? Túl sok ideje élek egyedül. Megszoktam hogy másra nem kell figyelni.
35
Egyik sem igaz. Troll sem vagyok és félkegyelmű sem. Neked nincs jobb dolgod mint a gyakorin provokálni? Na ki akkor a félcédulás ? 🫡👍
35
A kérdés címében mindig elejtek pár tulajdonságot vagy általa írt szót, amiből azonnal magára ismer.
A kommentek között meg ha megjelenik “köcsög, elmebeteg , zsírgörény” stb hozzászólás azzal meg el is árulja magát.
Ezek csak betűk meg szövegek. Sose éltem vissza a konkrét adataival vagy fényképeivel. Szóval szerintem korrekt vagyok. Nem akarok én neki ártani vagy leleplezni itt vagy bárhol a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!