Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen férfi való egy 30/31 éves nőhöz, aki nem dolgozik ,buta és a szülei házában él mint egy nagy csecsemő?
"A személyisége az a része vonz amiért meg akarnám dugni." XDDDDDDDDDDD
Meg ez már egy éves sztori és azóta is hisztizel?
Ezek után ne nevezd magad felnőtt férfinek, mert ez no comment.
Javaslom, a saját portád rakd rendbe, mielőtt másén kezdenél kapirgálnál.😉
51
Mindig komolyabb voltam a korosztályomnál. 10 évesen olyan voltam mint egy 25 éves fejben. Egyedül élek, fenntartom magam. Miért ne lennék felnőtt férfi? Az ha akarok valamit és nem jön össze ? Az egyenlő nem férfi a személy? Elég agyatlan vagy.
52
Úgy látszik rátapintottam a lényegre?! Valami gyerek pöts, vagy pna vagy?
Nem én hisztizek, mint egy durcás gyerek.🤣
De picsogj csak, azzal majd jól rám cáfolsz.😑
55
Amúgy ebben van valami. Sok élményből kimaradtam ami lehet szükséges lett volna gyerekként vagy tiniként.
56
Nem jobban mint ő. Biztos nagy koponya lehet 31 évesen még nem volt munkahelye.
58
Ha tudtam volna neki segíteni… mármint rá vezetni az útra hogy tényleg vállaljon munkát… és csinálja .. utána oda költöztettem volna magamhoz. Ingyen nem tartottam volna el. De ha a dolgok rá eső részét fizette volna, úgy lakhatott volna velem. Csak kar erről beszélni mert semmi személyes kontaktra nem került sor. Lehet hogy ha megismerem úgy igazán, úgy már nem is érdekelt volna. A net az csalóka tud lenni. Ez ellenkezőleg is igaz lehet! Pl neten megutàlt és automatikusan a legrosszabbra gondolt. Aztán a személyes varázsom az lehet megfordította volna a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!