Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen férfi való egy 30/31 éves nőhöz, aki nem dolgozik ,buta és a szülei házában él mint egy nagy csecsemő?
Figyelt kérdés
Az ilyen miért válogat annyira?nov. 22. 07:04
21/74 anonim válasza:
Akkor is kicsinyes bosszú, ez van, tőled ennyire telik. Na. Tényleg főnyeremény, ez nem is kérdés. :)
22/74 anonim válasza:
Van az a szint, ahol egyedül jobb, mint valakivel. Ha te ez a szint vagy, akkor inkább magadon gondolkodj el.
23/74 A kérdező kommentje:
Ez nem bosszú. Csak igazságot szeretnék hogy letudjam magamban zárni. Nem keresztre akarom feszíteni meg ilyenek…
nov. 22. 08:25
24/74 A kérdező kommentje:
22
Nem tudom. Igazából már elgondolkodtam ezen is. Mi van ha velem is baj van. Mert se a rokonok se a családom nem keres. És csak 2-3 barátom van. De be tudom annak hogy van egy magamnakvaló stílusom. De ez nem kéne kizárnia engem a társkeresési piacról.
nov. 22. 08:28
25/74 anonim válasza:
Miért kellene igazság? A párkeresést nem az igazságról szól, meg hogy fair legyen. Mindenki a saját boldogságát maximalizálja. Neki attól jobb az élete, hogy nem vagy benne. Ezen nincs mit feldolgozni, csak tovább kell lépni.
26/74 anonim válasza:
Es az az egyeduki ertek benned, hogy huseges vagy ? Ezt egy millio masik ember is hozza, nem mellesleg egy kutya is. Ahogyan itt megnyilvanultal egy olyan norol, aki elvileg tetszik neked…nincs benned semmi mas erdem.
27/74 anonim válasza:
Végigolvastam az egészet és jót nevettem. Legalább egy embernek feldobtad a napját. :D
28/74 A kérdező kommentje:
Azt írta pl: hogy boldog emberekkel akarja körülvenni magát. Én meg nem vagyok az. És csak rosszabbul érzi magát miattam. Most eltelt egy év. Arra is kiváncsi lennék hogy a boldogság amit annyira szeretne! El e jött? Tényleg én okoztam e hogy rossz volt a kedve? Vagy B, semmi közöm nem volt a rossz hangulatához és ártatlanul vádolt ezzel is!
nov. 22. 09:11
29/74 A kérdező kommentje:
27
A magyar embernek az a vidámság ha egy másik személynek valami rossz? Kárörvendő vagy ? Nem jó tulajdonság.
nov. 22. 09:14
30/74 anonim válasza:
Nem vagyok karorvendo, engem nem erdekel a bajod. Nem tartalak korrekt embernek viszont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!