Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen férfi való egy 30/31 éves nőhöz, aki nem dolgozik ,buta és a szülei házában él mint egy nagy csecsemő?
7
Sajnos megkeseredett ember vagyok. Tömegkatasztrófákat, háborúkat várok. Emberek pusztulását. Nem vagyok én se rendben. De a szóban forgó nő, az sokkal rosszabb.
9,10
Nem nyafogás , ez amolyan üzenet! Mert ő is olvassa a gyakorit.
Nem ertem.
Vered magad, hogy fonyeremeny vagy, meg IQ bajnok, azt megis te kezdtel egy altalad butanak titulalt novel es most, hogy elutasitott, szidod ossze vissza🤣 tenyleg “fonyeremeny” vagy🤣🤣🤣
11
Mert nekem tetszik. A hibáit eltudom fogadni. Ő viszont az enyémeket nem. És szerintem már erős utálatot érez. Mert letíltott, és valamilyen formában üzengetek itt neki. Ez fordított esetben engem is idegesitene ha egy nő nem hagyna békén.
#12 te felismerted a hiányosságaidat, ez a legnehezebb, nagyon kevesen teszik ezt. Sokan sose valják be még maguknak se.
Rendbe tudsz jönni, csak akarat kell.
A 7-es
13
Főnyeremény vagyok abból a szempontból hogy hűséges tudnék lenni. Én a régi típusú ember vagyok mikor egy életet voltak együtt a párok. Nagyszülők idejében pl.
Neki meg ez úgy jön le.
Dagi nyomi a hapsi> csak azért akar velem lenni mert másnál nincsen esélye. = ezzel lenéz engem is hogy szar vagyok és saját magát is hogy neki sincsenek lehetőségei.
Ú, micsoda főnyeremény...
Mint egy tökön rúgás.😏
18
Hagyom. Csak valami igazolást akarok tőle hogy nem én voltam a probléma. Mert a offolás úgy zajlott hogy irt egy hallom valótlan dolgot, elköszönt és kampó. Én meg valójában azt szeretném hogy elismerje hogy egy ösztönlény bunkó és nem a szemelyisegem az oka hanem nem tetszek neki. Vagy összejött mással, mert szinkronban ismerkedett több sraccal is. Az őszinteség meg sose volt az erőssége.
19
Nem tudom mire gondolsz! De elég nagy tökeim vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!