Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináltam rosszul?
Pár hónappal ezelőtt letöltöttem a tindert de úgy voltam vele hogy a jobbra vagy balra húzogatásokon kívül nem fogok nagyon ebbe energiát fektetni!
A minap viszont marcheltünk egy csajjal akivel nagyon közösek voltak a leírtak alapján az érdeklődési körünk (edzés, programozás, éjjeli bagoly, stb) és ott voltam hogy valami frappánsal kellene ráírni (mert én nem hiszek ebben a "szia van kedved ismerkedni" és társaiban) és némi segítséggel (youtube és chatGpt) ráírtam hogy:
"Szia! Valamiért gyanúsan ártatlannak tűnsz!"
és erre a válasz az volt hogy:
"ajjaj! Milyen értelemben?"
(Itt még nem sejtettem de ennek az volt a jelentése hogy ezzel már valószínűleg már találkozott már, vagy nem tudom) és én erre válaszul:
"Olyan értelemben hogy túl jól nézel ki ahhoz hogy csak ma kezdted volna az edzést!"
Na és erre jött az valószínűleg kiábrándító válasz hogy:
"Pedig szerintem te is tegnap kezdted!"
Mondom akkor hidegvért megőrizve még válaszolok neki hátha de azóta várok a válaszra!
Nem tudom mit csináltam rosszul segítsetek létszi! (Lehet hogy balf@sz vagyok de ne savazzatok kérlek! Építő jellegű kritikát azt viszont szívesen elfogadok)!
Fájt elolvasni, sajnálom.
Tanulj meg ismerkedni, nem kell semmilyen felszedős szöveg, ha normális választ akarsz kapni.
De remélem, hogy nem használsz chatGpt-t a szocializációra. Sztem rágörcsölsz nagyon, erőltetett. Engedd el, hogy mindegyik csajnál be kell vágódnod, add inkább önmagadat. Aztán lesz, ami lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!