Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mit csináltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

DiamondAKkiller75 kérdése:

Szerintetek mit csináltam rosszul?

Figyelt kérdés

Pár hónappal ezelőtt letöltöttem a tindert de úgy voltam vele hogy a jobbra vagy balra húzogatásokon kívül nem fogok nagyon ebbe energiát fektetni!

A minap viszont marcheltünk egy csajjal akivel nagyon közösek voltak a leírtak alapján az érdeklődési körünk (edzés, programozás, éjjeli bagoly, stb) és ott voltam hogy valami frappánsal kellene ráírni (mert én nem hiszek ebben a "szia van kedved ismerkedni" és társaiban) és némi segítséggel (youtube és chatGpt) ráírtam hogy:

"Szia! Valamiért gyanúsan ártatlannak tűnsz!"

és erre a válasz az volt hogy:

"ajjaj! Milyen értelemben?"

(Itt még nem sejtettem de ennek az volt a jelentése hogy ezzel már valószínűleg már találkozott már, vagy nem tudom) és én erre válaszul:

"Olyan értelemben hogy túl jól nézel ki ahhoz hogy csak ma kezdted volna az edzést!"

Na és erre jött az valószínűleg kiábrándító válasz hogy:

"Pedig szerintem te is tegnap kezdted!"

Mondom akkor hidegvért megőrizve még válaszolok neki hátha de azóta várok a válaszra!

Nem tudom mit csináltam rosszul segítsetek létszi! (Lehet hogy balf@sz vagyok de ne savazzatok kérlek! Építő jellegű kritikát azt viszont szívesen elfogadok)!

ma 15:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
56%
Ilyenek akik felszívják magukat a semmiken is, nem vesztettél vele semmit.
ma 18:14
 12/14 anonim ***** válasza:
82%
#8 Nincs olyan, ami nagy valószínűséggel működik. Ha passzoltok, és nem esik nehezedre normálisan chatelni, akkor egy "szia, XY, milyen volt a napod?" kezdés is jó, úgyis áttértek valami másra.
ma 18:26
 13/14 A kérdező kommentje:
11-es Valóban! Mondasz valamit!
ma 18:47
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Fájt elolvasni, sajnálom.

Tanulj meg ismerkedni, nem kell semmilyen felszedős szöveg, ha normális választ akarsz kapni.

De remélem, hogy nem használsz chatGpt-t a szocializációra. Sztem rágörcsölsz nagyon, erőltetett. Engedd el, hogy mindegyik csajnál be kell vágódnod, add inkább önmagadat. Aztán lesz, ami lesz.

ma 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!