Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác akivel hosszabb ideje beszélgetek online, és elfelejtett felköszönteni a szülinapomon, ami nagyon rosszul esett. Másnap reggel felköszöntött, kb közömbösen megköszöntem, de van egy érzésem hogy direkt csinálta ezt velem. Szerintetek?
Ezt vele kell megbeszélned. Nekem friss kapcsolatban lett elfelejtve a szülinapom, de igazság szerint én is pont olyan vagyok, hogy előtte eszemben van, aznap meg nincs, utólag meg igen. Borzasztó.
Túl sokat vársz tőle, hiszen még nem is találkoztatok. Nem tűnik komolynak, ha szexchat meg màr volt. Ne idealizáld a pasit.
Ajándékozás a szeretet nyelved :(
(Nem akarom elmagyarázni, csak keress rá. Gary Chapman - Szeretetnyelvek)
Neki meg valszeg nem ez. Sose fogom igazán megérteni az ajándékozósokat :(
Részemről a szülinapom egy másiknap az évben, és ha azt akarom, hogy ünnepeljenek engem az emberek, akkor bulit rendezek, de nem várom el, hogy körülöttem forogjon a világ aznap.
Mindenesetre könnyen lehet, hogy Te túl reagálod (az én szememben tuti), de könnyen lehet, hogy találnál olyan hapsit, akinek ez ugyanannyira fontos, mint Neked.
Pont erről van szó. Nem, nem esne rosszul.
Az emberek különbözőek. Nekem az esik rosszul, ha találkozok valakivel, akkor nem ölel meg, vagy fog velem kezet, és nincs "szertartásos" köszönés. Elköszönéssel ugyanez a helyzet, igénylem a dolgot, és viszket az agyam, ha kimarad.
Te talán nem. Mások vagyunk.
Nekem ez a felköszöntés nem fontos, de tudom, hogy másnak talán lehet az, ezért igyekszem figyelni rá. De ha más elfelejti, akkor csak ez van.
Van, akinek a dicséret számít sokkal jobban, van akinek a segítség/szívességek.
Az emberek különbözőek, és amire Te azt hiszed, hogy általános, mert Rád igaz, az igazából csak 5-ből egy emberre igaz, talán annyira sem. Persze találhatsz olyat, akinek ez ugyanúgy rosszul esne, mint Neked, de vszeg sok-sok olyan ember van, aki nem foglalkozna vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!