Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez miert lehet? Mit csináljak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miert lehet? Mit csináljak? Mit csináltam rosszul? Vélemények?

Figyelt kérdés

Kezdjük ott hogy van egy lány aki tetszik. Igazából én is teszek/tetszettem neki. Elég jó viszony alakúlt ki köztünk de ez kb egyik napról a másikra megváltozott. Olyanokat írt nekem hogy nagyon tetszek neki meg élőben is bejöttem neki meg hogy többet akar mint barátság. Utána az egyik nap elkezdett másik 3 fiúval beszélgetni. Köztük volt egy olyan aki elküldte neki a farkát is. De ő csak tovább beszélgetett velük. Már 3 napja nem beszélünk mert vissza se ír. Ez most mi a fa..? Hogy is van ez kedves lanyok? Elvárjátok hogy a pasi kedves legyen meg ne csaljon meg és ti mellette 5 másik fiúval beszélgettek? Édesanyám mindig arra tanított hogy tiszteljem a nőket. A nevelőapám ugyanezt mondta. De így hogy? Ez már a 4. eset. Mind a 4 szer rossz nőt fogtam ki? Mindig csak 1 lánnyal beszélgettem. Mindig csak 1 re szántam az időmet hogy jobban kiismerjem. De úgy látszik hiba vol . Lehet azt mondani hogy csak egy kölyök vagyok meg hogy nem éltem eleget meg a hasonló marhaságokat.... De úgy érzem én helyesen cselekedek. Megjegyzek én sosem csináltam ilyesmit... Nektek erről mi a véleményetek? Mit csináltam rosszul?

19/F vagyok. A hölgy pedig 24/N.

2016. jún. 6. 15:16
 1/6 anonim válasza:
83%

Valószínűleg te semmit.:) Aki r.banc, az r.banc.:) Fel a fejjel! És tartsd meg jó szokásod, miszerint tiszteled a nőket! Előbb-utóbb találsz olyan lányt, akinek te leszel az egyetlen.:) Légy türelmes, megéri!:)

14/L

2016. jún. 6. 15:22
 2/6 anonim válasza:
0%
Az a baj az előtem szolohoz én férfi ként irom csajoknak az jőn be aki kigyurt vagy macso vagy pénz.
2016. jún. 6. 15:33
 3/6 anonim válasza:
meg hogy kihasználják a lányokat
2016. jún. 6. 15:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem csináltál semmit rosszul, pech.

Utolsó 6 randimból 1-gyel tudtam volna elképzelni folytatást, egyértelmű volt, hogy keressük egymást, 1 nagyon nem jött be de maga a randi is fura volt, 2 csak lakásra akart vinni és 2 soha többé nem keresett, illetve az egyikük mondta, hogy ha a környékén járok lóghatunk majd, de ő nem fog csak azért felém kerülni, hogy...

Ez 6 már randi szintű ismerkedésből 1 "sikeres".

2016. jún. 6. 15:59
 5/6 icu75 ***** válasza:
Szerintem 19éves férfiként max.18éves lányoknál próbálkozzál. (általában a lányok előbb "érnek" mint a férfiak) egy 24nő túlkoros hozzád.
2016. jún. 6. 16:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Semmit nem csináltál rosszul. Belefutottál pár hülye csajba és ennyi. Ezek a lányok a nőknek csak elenyésző százaléka. Nem jelent semmit, hogy ők így viselkedtek veled. Ez az ő szegénységi bizonyítványuk.

Amúgy mikor a férjemet megismertem neten, én 24 éves voltam, ő pedig nem sokkal volt idősebb nálad. Még nem volt 21 éves. Mégis összejöttünk mert aranyos volt, kedves, sokkal érettebb a koránál és tetszettünk egymásnak. És hát házasság lett belőle. Na nem mondom, hogy veled is ez lesz, cseppet még korai lenne, és nem nagyon hinném, hogy erre gyúrsz, csak ne add fel.

Ha az a pár év zavar egy csajt, akkor keress mást, mert meg se érdemel téged.:) Ha más irányba ment a többi csaj és nem a korod miatt, hanem más miatt , hagyd, had menjenek. Keress tovább. Ha kitartó vagy, meg fogod találni azt a lányt aki csak veled akar beszélgetni és téged akar megismerni.

2016. jún. 7. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!