Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
X-epil terhességit csináltam délután, de ahol kéne lennie az eredménynek, a háttér halványkék lett, és megjelent egy fehér csík. Aktus után 8. napon vagyok. Selejtes a teszt, vagy még nem mutatja ki? Vélemények?
Aktus után MINIMUM 2 hétnek el kell telnie, hogy kimutathassa a terhességet.
Biológia óra?
Csak az 7-10 nap mire elkezd beágyazódni. A HCG hormon pedig a beágyazódástól termelődik. Kb. a 14. napra éri el azt a mennyiséget, amit ki lehet mutatni.
A dohányzás pedig NEM befolyásolja a fogamzásgátló hatását.
Viszont növeli a trombózis esélyét.
Végül is... ha meghalsz, mert felelőtlenül dohányzol a fogamzásgátló mellett, az közvetett módon hatással van a termékenységedre. Halott nehezen esik teherbe.
Szia!
Én is ezt a tesztet használom és még sose volt halványkék szerintem selejtes
Mindkét jelzőcsík ( a kontrol és a HCG szint jelző második is) piros ennél a tesztfajtánál.A fehér csík a második csík jele, ott pirosodik el ha terhes vagy. Szerintem selejtes volt a teszt ha kék lett. Mindenesetre valóban 14 napot kell várni aktus után a valós eredményre, és reggeli első vizeletből kell elkészíteni.
Kérdésedre válaszolva ez a darab tuti selejtes volt, vagy nem megfelelő volt a minta esetleg túl meleg helyen tároltad.
Mindenképp várj még 8-9 napot. 7-10 nap a beágyazódás és hagyj rá még 6-7 napot hogy meglegyen a megfelelő hcg szint a kimutatáshoz/vagy ne legyen meg a megnyugváshoz :)
Ismerősöd biológiai csoda, vagy pedig nem abból az aktusból jött össze a baba, mint amit ő "nyerőnek" hitt.
Az orvos pedig a terhességet igazolta, nem pedig azt, hogy a 7 nappal azelőtti aktusból származik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!