Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mit csináltam rosszul ha lányoktól sose kaptam egy kedves szót se, se egy ölelést se semmit és mindig átnéztek rajtam?
Apa minta nélkül nőttem fel.
Hangom sem mély.
Sokat olvasok, olvastam. Sok minden érdekel. Lehetne velem tartalmasan beszélgetni. (Mégsem teszi senki.)
Nem sportolok.
Mindig azt néztem hoyg a szép lányok a helyes srácokat lengik körül de valami betegesen, mint valami mágnes lenne. Izmosak is voltak általában de nem mindenki.
Csendes visszahúzódo voltam, elmélkedő.
Kiskamasz koromban volt pár csíny de ennyi. Haverok rég elhagytak, mert nem mentem gyúrni, meg csajom sem lett, vezetni sem tudok.
Szinte mindig kiközösitettek, ignoráltak.
Lányok átnéztek rajtam, nem néztek férfiszámba.
Sose játszottam meg magam ezért átnéztek rajtam.
Más országabn is iylen roncs a társadalom? Szerintem az USA-ban jobban lehet ismerkedni minden féle mozgalom és szélsőség ellenére. Vagy nyugaton. Csak Magyarországon van ez a torzulás főként a női társadalomban? Másnak milyen tapasztalatai vannak?
Lányokkal sose buliztam, nem érdeklődtek felőlem. Ha véletlenül hozzáértem valakihez undorral húzódtak el mellőlem.
Főleg a szép lányok előszeretettel vettek részt az alázásomban. Ha meg mérges lettem és vissza szoltam, vagy hárítottam az engem zaklatókat akkor kinevettek.
Ha kedves voltam feléjük és érdeklődő akkor is hamar leráztak.
Ma már teljesen egyedül vagyok nincs senkim akivel beszélhetnék vagy programot csinálhatnék.
szia ha van kedves beszélgetni írj rám.
25 éves pasi vagyok.
még annyi hogy ritkán jövök fel ide lehet csak sokára írok vissza.
"Vajon mit csináltam rosszul ha lányoktól sose kaptam egy kedves szót se, se egy ölelést se semmit és mindig átnéztek rajtam?"
Ah látom, nem tanultál meg jól szocializálódni, és nem foglalkoztál a külsőddel, hogy vonzónak tűnj a szemükben. Persze h nem fognak így férfiszámba venni.
Szintén apa minta nélkül cseperedtem fel, lány testvérekkel. Igaz én sokat kosaraztam, meg be is választottak suliválogatottba, de én is inkább a "kockábbak" felé húztam. Sőt, középiskolában soxor bevédtem a kisebbeket is, velem nem mertek packázni. :)
"Más országabn is iylen roncs a társadalom?"
De amúgy már megint más a hibás! 😏
Nem biztos, hogy a társadalom a roncs, előszőr magadban kellene elkezdeni a rossz dolgokat mentálisan kitakarítani. :) Ad-abszurdum el kellene kezdeni az önfejlesztés szóval az ismerkedést. :)
"pontozzatokleplz"
Felpontoztalak, csak azért is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!