Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon mit csináltam rosszul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mit csináltam rosszul ha lányoktól sose kaptam egy kedves szót se, se egy ölelést se semmit és mindig átnéztek rajtam?

Figyelt kérdés

Apa minta nélkül nőttem fel.

Hangom sem mély.

Sokat olvasok, olvastam. Sok minden érdekel. Lehetne velem tartalmasan beszélgetni. (Mégsem teszi senki.)

Nem sportolok.

Mindig azt néztem hoyg a szép lányok a helyes srácokat lengik körül de valami betegesen, mint valami mágnes lenne. Izmosak is voltak általában de nem mindenki.

Csendes visszahúzódo voltam, elmélkedő.

Kiskamasz koromban volt pár csíny de ennyi. Haverok rég elhagytak, mert nem mentem gyúrni, meg csajom sem lett, vezetni sem tudok.

Szinte mindig kiközösitettek, ignoráltak.

Lányok átnéztek rajtam, nem néztek férfiszámba.

Sose játszottam meg magam ezért átnéztek rajtam.

Más országabn is iylen roncs a társadalom? Szerintem az USA-ban jobban lehet ismerkedni minden féle mozgalom és szélsőség ellenére. Vagy nyugaton. Csak Magyarországon van ez a torzulás főként a női társadalomban? Másnak milyen tapasztalatai vannak?

Lányokkal sose buliztam, nem érdeklődtek felőlem. Ha véletlenül hozzáértem valakihez undorral húzódtak el mellőlem.

Főleg a szép lányok előszeretettel vettek részt az alázásomban. Ha meg mérges lettem és vissza szoltam, vagy hárítottam az engem zaklatókat akkor kinevettek.

Ha kedves voltam feléjük és érdeklődő akkor is hamar leráztak.

Ma már teljesen egyedül vagyok nincs senkim akivel beszélhetnék vagy programot csinálhatnék.

2021. jún. 27. 18:18
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Mutass már egy példát, milyen lányok tetszenek, meg hogy te kb milyen vagy
2021. jún. 27. 19:33
 12/31 A kérdező kommentje:

Nem mert lehet hogy ismersz! És nekem miért kéne ocsmány nőkhöz vonzódom? Mondjátok már meg?

Átlagos srác vagyok egy átlagos lányt szeretnék, fehér vagy kreolos bőr, kék / barna szem, barna haj, lehetőleg egyenes. Karcsú, Nagymellű, feszes fenekű lányt.

2021. jún. 27. 19:39
 13/31 A kérdező kommentje:
Lehet szemüveges is. Kb enyit szeretnép plusz pár kiló nem gáz.
2021. jún. 27. 19:41
 14/31 A kérdező kommentje:
szeretnék *
2021. jún. 27. 19:42
 15/31 anonim ***** válasza:
60%
Nem azt mondtam hogy magadról te nagyon okos, a gugli csodákra képes, hasonló pasit csak tudsz keresni. Meg instáról mondjuk egy nőt aki bejön.
2021. jún. 27. 19:42
 16/31 anonim ***** válasza:
88%

"És nekem miért kéne ocsmány nőkhöz vonzódom?"

Nem kell, csak akkor ha te jó nőt akarsz magadnak nem értem miért probléma ha a nők is jó faszit akarnak maguknak.

Az én párom is lehetne szemüveges meg elhízott például ha semmi más baj nincs vele, de ezzel is jóval a szintem fölé lőnék.

2021. jún. 27. 20:32
 17/31 anonim ***** válasza:
12%

Nagyon jó kérdés, mert én is fel akartam tenni hasonlót

De akkor ezt mellőzöm, felteszem itt:

Egy átlagos kinézetű, de csendesebb, visszahúzódó természetű sráctól miért undorodnak vagy épp félnek a nők?

Nem tudom megérteni, és ez a kérdező problémája is úgy látom

Tőlem sokan félnek is, mások pedig egyszerűen undorodnak tőlem, pedig annyira nem nézek ki visszataszítóan, és a leírás alapján a kérdező sem (átlagosnak mondja magát, ami nem bűnrondát jelent)

A különbség hogy én mindig megvédtem magamat a nőkkel szemben ha megpróbáltak megalázni, és akár én aláztam meg őket ha kellett, így alakult hogy félnek is tőlem.

De miért kell eleve (ismeretlenül is) így állni hozzám, és így állni minden átlagosan (vagy rondán) kinéző férfihoz?

Ha érdekel titeket a kérdés, akkor bővebben is kifejtem

2021. jún. 27. 20:32
 18/31 A kérdező kommentje:
Felőlem kifejtheted: légy üdvözölve.
2021. jún. 27. 20:50
 19/31 anonim ***** válasza:
17%

Neked kár kifejteni kérdező, te pontosan tudod hogy miről beszélek, miképp tojnak ránk a nők, vagy miképpen hárítanak

Az a kérdés hogy miért ilyen ellenségesek? Miért azokkal ellenségesek akik vagy kedvesen, vagy semlegesen viselkednek velük?

Akik bunkók és gátlástalanok, azokért pedig megvesznek a nők

Sosem rakom ezt össze

2021. jún. 27. 21:00
 20/31 anonim ***** válasza:
89%

19:

"Miért azokkal ellenségesek akik vagy kedvesen, vagy semlegesen viselkednek velük?"

Lehet én élek másik bolygón, de tök átlagosként nekem nagyon pozitívok a visszajelzések amiket kaptam. Kisugárzás kérdése az egész és nem csak nőkre kell ezt érteni, akár barátkozol/ismerkedsz azonos neművel, akkor is sokat nyom a latban, hogy "mi jön le rólad". :)

Borzasztó sokat számít! Ha természetesen/autentikusan pozitív vagy, akkor nem lesznek ilyen tapasztalataid, szvsz.

2021. jún. 27. 21:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!