Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a beszélgetésről? Én csináltam rosszul?

Figyelt kérdés

14:04

Te küldted

kb. egy órája

Szia, én vagyok XXX a társkeresőről, örülök, hogy megismerhetlek, mi a szakmád?

Te küldted

58 perce

Nagyon szép szemeid vannak, élőben is szívesen bele néznék!

Lány

küldte

24 perce

Köszi 🙂

Te küldted

24 perce

Van valamilyen hobbid amit szeretsz csinálni?

Te küldted

23 perce

Én kézműves porcelánokat készítek szabadidőmben, festészettel is foglalkozom. Most a galériában van egy kettő kiállítva.

Lány

küldte

18 perce

Hát nem tudom, kirándulás ilyesmi

Te küldted

16 perce

Ha gondolod elmehetünk egyszer együtt sétálni

2020. nov. 3. 15:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%

Eléggé vontatottnak tűnik a társalgás - de hát mit vártok el egymástól ILYEN RÖVID ismeretség után?

Először leveleztetek - ha jól veszem ki a részletekből...

2020. nov. 3. 15:15
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Véleményem szerint a hölgyemény nem hajlik a kommunikáció felé. Legalábbis magamból indulok ki, hogy nagyjából ugyanígy válaszoltam annak akit nem akartam megbántani, de rohadtul nem akartam vele beszélgetni.

Szerintem te kellőképpen érdeklődő és kommunikatív voltál.

Ezt a lányt el kell engedni...

2020. nov. 3. 15:17
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Csaj érdektelensége, olyan mintha csak udvariasságból válaszolna .

Engedd el.

2020. nov. 3. 15:18
 4/16 anonim ***** válasza:
52%

Inkább azt gondolom, hogy egészségesen tartózkodó stílust vett fel a lány. Hány évesek vagytok mindehhez?

Milyen családi háttérből jöttök? (Mármint külön-külön értem...)

1-es válaszoló voltam.

2020. nov. 3. 15:22
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt rontottad el: "Nagyon szép szemeid vannak, élőben is szívesen bele néznék!" ilyet írni miután az előzőre sem válaszolt, gáz.

Bár jobban belegondolva, már itt rossz volt: "mi a szakmád?" Ez nem első kérdés, mert erősen gold-diggernek fogsz tűnni. Egy óra beszélgetés utána persze jöhet ez, de nem ezzel indítunk.

Egyébként alapból 0 érdeklődése volt a csajnak ezek után, szóval kuka.

2020. nov. 3. 15:27
 6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor hagyom, csak minek matchel velem ha utána nem beszélgetünk.
2020. nov. 3. 15:34
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

"Ez nem első kérdés, mert erősen gold-diggernek fogsz tűnni."

Hát igen. Pasi golddiggerek is bőven vannak.

2020. nov. 3. 15:35
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

"Szia, én vagyok XXX a társkeresőről, örülök, hogy megismerhetlek, mi a szakmád?"

Képzeld el, hogy valaki eléd áll, és ezt ledarálja.

2020. nov. 3. 15:46
 9/16 anonim ***** válasza:
95%

Nagyon creepy nekem. Egyáltalán nem szimpatikus ahogyan beszélsz hozzá. Tövig nyalsz a seggébe, amikor még csak nem is válaszolt az előző kérdésre sem.

Illetve nem az az első kérdésem, hogy mi a szakmád. Te mit gondolnál, ha egy csaj helyből ezt kérdezné meg? :D Az első kérdés amit fel lehet tenni az valami személyes kell legyen, ugyanakkor nem túl intim. Keress valamit az adatlapján, amiről tudsz vele beszélni. Szeret utazni, kirándulni? Jó, hol voltál? Én itt meg ott. Szereti a zenét? Idén nem voltam, de tavaly x-y koncerteken voltam, hát te?

2020. nov. 3. 15:52
 10/16 A kérdező kommentje:
9, akkor mit kellene írnom neki? Dugunk b+? Előtte már beszélgettünk egy kicsit megadta a facebookját, aztán hirtelen elkezdett ilyen pár szavas válaszokat adni.
2020. nov. 3. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!