Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltam rosszúl? Mit javítsak?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Jelenleg 19 éves fiú vagyok. Júniusban leszek 20. Vannak céljaim és terveim az életben, de most valahogy vágyom egy barátnőre is. Kb 16-17 éves korom óta próbálkozom, de sehogysem jött össze. Hamar túl is tettem magam ezeken. De most egy 21 éves lány tetszett meg, akit fél éve próbálok felszedni, de neki már 5 éve van egy nagy szerelme, akit soha nem kap meg valószínüleg. Rajta nem tudom túl tenni magam. Már a depresszióba keveredtem bele. Mit tudnék kezdeni? Elengedni nem tudom sajnos. Már rég megtettem volna.2022. máj. 4. 08:12
1/13 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy nem tudod, egyszerűen nem akarod, ez csak hiszti. Más túl teszi magát egy húsz éves házasságon, te meg fel évet nem tudsz elfelejteni úgy, hogy más jön be neki? Ez csak az onbizalomhiany miatt van. Szedd össze magad, legyenek hobbijaid ha kell, akkor ismerkedj másokkal is, pl tinderen, hogy lásd, vannak más lányok is.
2/13 A kérdező kommentje:
Annyival még kiegészíteném, hogy ő neki bejönnek azok, akiknek munkahelye van. Nekem van, viszont ő egyetemista.
2022. máj. 4. 08:22
3/13 anonim válasza:
Azt csinálod rosszul, hogy esélytelen, instabil lányokra pazarolsz hónapokat. Aki 5 évig rágódik olyanon, akire semmi esélye, ott vannak gondok fejben.
Ismerkedj más lányokkal, őt meg repítsd ki szépen az életedből.
4/13 anonim válasza:
3-asnak nagyon igaza van!
Aki 5 évig kergeti azt, akinek nem kell, az lelkileg nagyon problémás! Kicsit magadon is gondolkodj el, hogyhogy neked ilyen problémás nő kell.
Próbáld észrevenni azokat a nőket, akik tehozzád vonzódnak! Könnyen lehet, hogy közöttük megtalálod azt, akibe te is beleszeretsz és happy end lesz.
5/13 anonim válasza:
Tehát a pasi keressen pénzt, de neki nem kell. Csodálatos lány lehet :D
6/13 A kérdező kommentje:
5. nek válaszolva: Ő egyetemezik, ezért nem tud mellette. Államvizsgázik jelenleg.
2022. máj. 4. 14:09
8/13 A kérdező kommentje:
Igen. Meglehet ez is. Viszont bennem van az, hogy hogyan tudnám kioffolni szemtől szemben a legdurvább módon, hogy vegye észre amit csinál? Érdekes, hogy a magamfajta srácok kerülnek mindig friendzoneba.
2022. máj. 4. 17:29
9/13 anonim válasza:
Egyetemista vagyok és mellette majdnem főállásban dolgozom. Miért ne tudna dolgozni ő is ?
10/13 A kérdező kommentje:
Úgy lett volna, hogy szombaton eljön hozzám bulizni egyet, de most vissza mondtam, mert megyek bulizni másokkal és most haragszik rám. Pedig előre ő mondta, hogy nem biztos, hogy jön hozzám szombaton. Mostmár nevetek az egészen.
2022. máj. 4. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!