Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mit csináltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

DiamondAKkiller75 kérdése:

Szerintetek mit csináltam rosszul?

Figyelt kérdés

Pár hónappal ezelőtt letöltöttem a tindert de úgy voltam vele hogy a jobbra vagy balra húzogatásokon kívül nem fogok nagyon ebbe energiát fektetni!

A minap viszont marcheltünk egy csajjal akivel nagyon közösek voltak a leírtak alapján az érdeklődési körünk (edzés, programozás, éjjeli bagoly, stb) és ott voltam hogy valami frappánsal kellene ráírni (mert én nem hiszek ebben a "szia van kedved ismerkedni" és társaiban) és némi segítséggel (youtube és chatGpt) ráírtam hogy:

"Szia! Valamiért gyanúsan ártatlannak tűnsz!"

és erre a válasz az volt hogy:

"ajjaj! Milyen értelemben?"

(Itt még nem sejtettem de ennek az volt a jelentése hogy ezzel már valószínűleg már találkozott már, vagy nem tudom) és én erre válaszul:

"Olyan értelemben hogy túl jól nézel ki ahhoz hogy csak ma kezdted volna az edzést!"

Na és erre jött az valószínűleg kiábrándító válasz hogy:

"Pedig szerintem te is tegnap kezdted!"

Mondom akkor hidegvért megőrizve még válaszolok neki hátha de azóta várok a válaszra!

Nem tudom mit csináltam rosszul segítsetek létszi! (Lehet hogy balf@sz vagyok de ne savazzatok kérlek! Építő jellegű kritikát azt viszont szívesen elfogadok)!

ma 15:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan az első mondatot Chat gpt-vel fogalmaztattad meg? Szerinted mit csináltál rosszul? Muszáj ezt ilyen erőlködve?
ma 15:58
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez nekem is kínos volt elolvasni.

Ha építő jellegű kritikát vársz, akkor másold be a kérdésed a chatgpt-be, és olvasd el a válaszát. Szívesen.

ma 16:03
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Cica. Szép és jó a ChatGPT, de azért elég sügér, ha magyarul kell írni :D Legalább annyi eszed lett volna, hogy mankónak használod, DE te magad írod meg a mondataidat.

Én például szó nélkül tiltottalak volna, annyira "kamu pénzlehúzó robot" szagú írás.

Amúgy meg korábban nem beszéltél a csajjal, illetve az érdeklődési körében ott van az edzés, ergo valószínűleg csinálja is. Erre ráírsz egy ilyen se-füle-se-farka zagyvaságot, ami abszolút magyartalan, és nagy eséllyel pontatlan is

ma 16:03
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétan azt mondtad neki, hogy "gyanúsan jól nézel ki, magadtól tuti nem lennél ilyen csinos, biztos nem tegnap kezdted"

De mintha ezt a szerencsétlen mondatot huszonnyolcszor oda-vissza fordítgattad volna, hogy véletlenül se hangozzon normálisnak :D

ma 16:06
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Szégyenlem magam, hogy elolvastam, pedig nekem semmi közöm az egészhez :D

Lehet, hogy b@lfasz vagy, és nem tudsz írni - nem ismerlek, nem tudhatom. De ennél még bármilyen saját szöveg is jó lett volna.

Komolyan. Egy "Szia cica, van gazdád?" is kevésbé kellemetlen. Legalább elolvastad, mielőtt elküldted?

ma 16:10
 6/12 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon bután lett megfogalmazva. Ha már ártatlannak tűnik akkor miért nem azért mert angyali? Igaz, szar duma, de legalább nincs összefüggésben mint nálad az edzéssel mivel, hogy jól nézzen ki a teste valakinek ahhoz sok edzés kell. Ha még nem törölt megpróbálhatod leírni neki, hogy be akartál vágódni, de nyomi vagy hozzá mert az legalább őszinteség. De nyilván ha nem válaszol rá akkor tudod, hogy ghostingolt...
ma 16:18
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Építő kritika: Ne bízz meg a ChatGPT-ben.

Amúgy jó cucc, én magam is használom, de ésszel kell. Mesterséges intelligencia, kiegészíti és támogatja a tiédet, de ne akard helyettesíteni.

Például eleve csak angolul dumálok vele, a magyarja elég gyenge :D

Másrészt nagyon sokszor állít teljes magabiztossággal abszolút sületlenséget.

ma 16:21
 8/12 A kérdező kommentje:
Jó igen lehet igazatok van, de akkor egy ilyen szituációban mit lehetett volna írni ami ha ugyanúgy nem de nagy valószínűséggel működött volna?
ma 17:06
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Én nem is értem, miről beszéltél neki!

Talán ő sem értette.

ma 17:31
 10/12 anonim ***** válasza:
Jó, hogy nem írtál hozzá még valamit.
ma 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!