Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz, hogy a nőknél az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a nőknél az első és legfontosabb szűrő a pasi magassága?

Figyelt kérdés
Egyesek szerint egy férfi lehet bármilyen kisportolt, jóképű, gazdag vagy intelligens, de ha nem elég magas akkor selejtes lúzer a nők szerint.

ma 13:52
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

#14 jó magasra nőttél xd

Tedd össze a két kezed ha egyáltalán szóba áll veled pasi....

A magas lányok nem kellenek senkinek.

ma 16:39
 22/30 anonim ***** válasza:
0%

Nem kell ezt ennyire túl gondolni. A kérdező is azért tette fel már a 18000. magassága kapcsolatos kérdést, mert mindenki tudja ez belénk van kódolva genetikailag, hogy egy férfinek magasnak kell lenni ennyi.

Még tudnék mutatni nagyon sikeres nagyon helyes ismert gazdag pasit aki csak 178 cm körül van és még ő is arról beszélt hogy hát nem is vagyok olyan magas meg hogy irigykedik azokra akik 180 + 185 cm felett vannak.

Egy férfinek mindig is ez lesz az egyik legnagyobb keresztje ha alacsony, az ilyen 170 centis törpék kb kamaszkoruk óta élni sem akarnak

Mindig ok lesznek a legfrusztraltabbak és bármit megadnának azért hogy minimum legyenek 178 centik.

Egy férfitől az van elvárva az idők kezdete óta, hogy erős legyen magabiztos és egy védelmező bástya. Na megnézném én hogy 170 cm-es kis törpének hogy lesz ilyen aurája.

Gyűlölik magukat az alacsony férfiak.

Mind 180 de inkább 185 centi felett akarnak lenni.

ma 17:08
 23/30 anonim ***** válasza:
0%

21 másfél pipas incel :D

Amint mondtam modell testem van, pont olyan mint amikor megnézed a YouTube-on a victorias secret show-t.

31248456 db férfi kúszott eddig utánam, volt köztük 170 centis is :D

A derekamig értek :D

ma 17:10
 24/30 anonim ***** válasza:
77%

23 incel? egyáltalán miért is lennék férfi te beképzelt egoista?

Az ilyen beképzeltektől minden normális pasi menekül.

Az én 166cm el semmiért nem cserélnék veled, legalább nekem van egy normális női magasságom ;)

ma 17:19
 25/30 anonim ***** válasza:
0%
xdddd
ma 17:22
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pl nem jönnek be a nagyon magasak. Max 175 cm. Én 169 vagyok

Nem szeretem, ha fel kell nézni valakire, fáj a nyakam. Legyen olyasmi magas mint én, vagy akár alacsonyabb.

ma 17:23
 27/30 anonim ***** válasza:
0%

Szóval az olyan férfi aki nem nyalná ki a s.gged, az csakis incel.

Ez mindent el mond rólad :))

ma 17:24
 28/30 anonim ***** válasza:
Én 170cm vagyok. És igen számít a magasság nekem de a férjem az a tipikus szépfiú volt mikor megismertem. Számomra most is az és csak bónusz, hogy mellé 190cm.
ma 17:25
 29/30 anonim ***** válasza:
29 te 169 vagy? xd
ma 18:00
 30/30 anonim ***** válasza:
Inkább a baxási tudása
ma 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!