Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a nőknél az első és legfontosabb szűrő a pasi magassága?
9es
Normális nő nem rakja fel magát társkeresőre.
Szóval, mi a kérdés? :3
A második vagy harmadik, mert az első az arc. És még az sem árt, ha nem gyenge vézna vagy kövér.
A magasság sem mindegy. Hogy ez a leírásban szereplő ember most 165 vagy 175 cm pl.
Vannak 185 körüli de kva visszataszító pasik
És van olyan is aki sajnos csak 178 de az egyik legszexibb a földön
Én is 178 vagyok, úgyhogy szomorú de őt választanám.
És a 178 egy pasinak már nem átok főleg hogy a legtöbb nő nem olyan modell testű mint én és közel sem 178 centi
Ha 165 centi lennék mint a nők többsége, akkor nyilván csodás lenne a 178 is.
175 centi alatt viszont már valóban akár selejtesnek is lehet nevezni egy férfit, de én helyes alacsony férfit még nem láttam
Aki ennyire genetikailag selejt, hogy 170 centi, annak már az arca és a teste sem lesz jó
Akkor mutasd már nekem a 170 centis adoniszokat edesem
Ha te már ennyire Einstein-i szinteken vagy
10#
Én 20 centit kérek, akkor 185 centisen majd mögöttem súgnak össze a nők, hogy "de szép magas, olyan jó pasi!".
Te meg leszel a 169 centis lúzer akit le se szrnak.
189 cm magasan a nők bálványa lennék, de nem adta meg az Isten. Így csak irigykedhetek a magas pasikra, akikért odavannak a nők.
Marad nekem az alacsony pasik siralomvölgye.
14. Nem mind volt jóképű fiatalon, de szerintem nem egy rossz lista hírességekről, akik 170 cm alatt vannak.
Tom Cruisenak sikerült többször is magánál magasabb nővel összejönnie.
14#
Nyers hozzászólás, de legalább őszinte.
170 centi alatt tényleg nyomorult a törpe fajtám, nem érdemeljük meg a boldogságot, mert nem nőttünk elég magasra. :(
17-es 169 cm-rel nekem megfelelő, ha kompatibilisek vagyunk másban. De te 185 cm-rel se kellenél, mert érezhetően gyűlölködni tudsz csak.
Nem tudom, miért felejtitek el folyton, hogy vannak 160 cm alatt is nők.
Inkább a magas nőknek sikerült össze jönni egy helyes pasival....
Mert a legtöbb pasinak kizáró ok ha magasabb tőle egy nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!