Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire fontos a jogsi a férfiaknál? Vagy a nőknél is, hogy ez egy szűrő??
A jogsi, autó kérdés inkább azoknál lesz hangsúlyos akik tudatosan készülnek a gyerekvállalásra. Ha a gyerek lázas, beteg lesz senki nem akarja éjszaka közepén a sürgősségire a tömegközlekedésen (vagy gyalog) kézben cipelni.
Ugyanez van ott ahol gyerekek vannak, és nagyobb bevásárlást kell csinálni. Kicsi gyerekeket nem lehet otthon hagyni, viszik magukkal őket is, plusz a sok cuccot amit vettek. Nyaralásnál úgyszintén ez van.
Autó nélkül két fiatal még jól elvan ha nincs gyerek. De onnantól hogy gyereket vállalnak, kénytelenek egy autót beszerezni, ha jót akarnak maguknak.
5:
De vezethet a nő is. De mi van ha éppen a nő van a kórházban az egyik gyerekkel, a másikat meg addig apuka elviszi (hozza) kocsival a suliba (ez megtörtént a barátnőméknél) utána meg bevásárolnak. Vagy mi van ha a nő beteg, esetleg kórházba kerül (férfivel is megtörténhet)? Ahol vannak gyerekek vagy idős beteges szülők ott nem árt a jogsi és az autó.
Férfinál ez nagyon de nagyon alap! Pesten sem jo a kozlekedes. Egy reszet meg lehet konnyiteni a metroval idonkent. Tesco kasszáig nem jár viszont szóval... Minden bevasarlashoz, szórakozáshoz, kiránduláshoz napi szinten kell az autó!
Én már nővel is úgy ismerkedem hogy legyen már annyira életképes hogy vezessen!
Tényleg könnyebb bevásárolni, de nem tudom. Rendelni is tudok.
Ahogy az első választ olvastam, nem ítélkezés, csak bevillant, hogy inkább az szűrő nálam, hogy jó neki a csapvíz vagy flancol palackozott vizekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!