Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ennyire fontos a jogsi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire fontos a jogsi a férfiaknál? Vagy a nőknél is, hogy ez egy szűrő??

Figyelt kérdés
Nem a remek budapesti közlekedéssel megáldottakat kérdezem. Mert nekem pl. nem való a vezetés. Megszokott útvonalon megy, de az, hogy most ugorjunk el ide-oda, aztán lehet, ittam, na nem. De jogsi van. Akkor most partiképes vagyok vagy sem?

2023. jún. 2. 09:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
93%

10:

Ha tudnád hogy néhol milyen a csapvíz?

Itt ahol élek (megyei jogú város) néha mangános, vasas színű, szagú a víz, az egész város panaszkodik (időnként a vízügyesek mosatják a csőrendszert ami eléggé elavult). Úgyhogy itt mindenki szűrőket használ vagy veszik a palackozott ásványvizet. És NEM azért mert flancolunk!

2023. jún. 2. 10:36
 12/23 anonim ***** válasza:
93%
11. Meg tele van klórral .. és akkor mások mondják miért költ valaki üveges vizre mekkora pazarlás.. mint ha egészségesebb lenne a csap víz..
2023. jún. 2. 10:41
 13/23 anonim ***** válasza:
35%
Budapesten élek, itt teljesen felesleges a palackos víz.
2023. jún. 2. 10:42
 14/23 anonim ***** válasza:
38%
Vegyetek egyetlen egyszer egy vízszűrő kancsót, és akkor talán a környezetet is kevésbé szennyezitek a rengeteg palackokkal, plussz még autó sem kell, hogy mindig elmenjetek érte a boltba.
2023. jún. 2. 12:18
 15/23 anonim ***** válasza:
A vízszűrő kancsó szart se ér, parasztvakítás. Semmi érdemlegeset nem szűr ki a vízből főleg nem a hormonokat a gyógyszermaradványokat. Ha normális vizet akarsz inni akkor sajnos valamilyen ásványvizet kell venned.
2023. jún. 2. 12:51
 16/23 anonim ***** válasza:
5%

"Semmi érdemlegeset nem szűr ki a vízből főleg nem a hormonokat a gyógyszermaradványokat."

Neee, ezt ne :D

Napi 1000 LITER csapvízet kellene meginnod ahhoz, hogy bármi féle rossz hatással legyenek rád a csapvízben lévő káros dolgok.

2023. jún. 2. 13:11
 17/23 anonim ***** válasza:
47%
Egy litert sem akarok meginni ilyen szennyes vízből.
2023. jún. 2. 13:31
 18/23 anonim ***** válasza:
33%
Ne is. Még valami agyserkentő gyógyszermaradvány megtalál.
2023. jún. 2. 13:38
 19/23 anonim ***** válasza:
29%
Tele van hormonokkal a csapi víz..mindenki csocsosodik meg a ferfiak is..
2023. jún. 2. 13:47
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, én csak sajnálom azokat az életképtelen embereket, akik városban is csak autóval képesek közlekedni. Budapest belvárosából én alapból kitiltanám az autók nagyrészét, mert rohadtul feleslegesek és nagyon sok kárt okoznak. Ráadásul nehéz is haladni, leparkolni autóval.

Vidéken, kisebb településeken persze megértem, hogy kell az autó, de én pl Budapesten élek és hatalmas pazarlás lenne részemről egy autót fenntartani itt. Szóval hiába van jogsim, én itt nem használom.

Nőként nagyon sok elvárásom van egy potenciális férfipartnertől, de a jogsit és az autót nem tartom annyira fontosnak itt.

2023. jún. 2. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!