Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire fontos a jogsi a férfiaknál? Vagy a nőknél is, hogy ez egy szűrő??
10:
Ha tudnád hogy néhol milyen a csapvíz?
Itt ahol élek (megyei jogú város) néha mangános, vasas színű, szagú a víz, az egész város panaszkodik (időnként a vízügyesek mosatják a csőrendszert ami eléggé elavult). Úgyhogy itt mindenki szűrőket használ vagy veszik a palackozott ásványvizet. És NEM azért mert flancolunk!
"Semmi érdemlegeset nem szűr ki a vízből főleg nem a hormonokat a gyógyszermaradványokat."
Neee, ezt ne :D
Napi 1000 LITER csapvízet kellene meginnod ahhoz, hogy bármi féle rossz hatással legyenek rád a csapvízben lévő káros dolgok.
Nem tudom, én csak sajnálom azokat az életképtelen embereket, akik városban is csak autóval képesek közlekedni. Budapest belvárosából én alapból kitiltanám az autók nagyrészét, mert rohadtul feleslegesek és nagyon sok kárt okoznak. Ráadásul nehéz is haladni, leparkolni autóval.
Vidéken, kisebb településeken persze megértem, hogy kell az autó, de én pl Budapesten élek és hatalmas pazarlás lenne részemről egy autót fenntartani itt. Szóval hiába van jogsim, én itt nem használom.
Nőként nagyon sok elvárásom van egy potenciális férfipartnertől, de a jogsit és az autót nem tartom annyira fontosnak itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!