Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ennyire fontos a jogsi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire fontos a jogsi a férfiaknál? Vagy a nőknél is, hogy ez egy szűrő??

Figyelt kérdés
Nem a remek budapesti közlekedéssel megáldottakat kérdezem. Mert nekem pl. nem való a vezetés. Megszokott útvonalon megy, de az, hogy most ugorjunk el ide-oda, aztán lehet, ittam, na nem. De jogsi van. Akkor most partiképes vagyok vagy sem?

2023. jún. 2. 09:12
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Nekem valamennyire számított.

Nem akartam Budapesten közlekedési csomópont közelében lakni. A családi házas környékeken meg általában nincs jó tömegközlekedés.

Azzal is kiegyeztem volna, ha hajlandó lett volna megcsinálni a jogsit, vagy ha képtelen lett volna rá (mondjuk vak), de akkor sokkal kötöttebb, hogy hol lakhatunk.

2023. jún. 2. 22:33
 22/23 A kérdező kommentje:
És aki tök béna a vezetéshez?
2023. jún. 2. 22:55
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

22-es, a 21-es vagyok, gondolom nekem szólt a kérdés.

Anyum, én és a férjem is “tök béna a vezetéshez”. Mindannyian 4-5x annyi órát vettünk, mint az átlag. Nekem öt éve van jogsim és még mindig azon aggódom, hogyha haza kell vinnem kollégákat, akkor fel merjem-e ajánlani, vagy halálfélelmük lesz mellettem, pedig napi 2,5 órát vezetek (csak ugye megszokott útvonalon).

Csak csinálni kell és belejössz, ha elég lassan mész, akkor max mindenki végigdudálja amíg kitalálod, hogy melyik sávban kellene lenned, balesetet nem okozol.

2023. jún. 3. 08:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!