Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A karrier miért csak a férfiaknál kiemelten fontos mikor párválasztásról van szó, a nőknek miért nézik el azt is ha akár munkanélküliek mindenféle karrier nélkül?
Nekem nem nézte el soha senki. Mindig minden pasim elvárta, h a saját lábamon is meg tudjak állni. Olyannyira, hogy volt olyan, aki nem értette, hogy kereshetek feleannyit mint ő (5 évvel volt idősebb, én meg akkor kezdtem dolgozni).
Amúgy az is közrejátszik, hogy a férfiak nagy része bármilyen lyukba betenné a farkincáját. Te is.
Azért, mert két külön csoportról beszélsz.
Mármint: nők között vannak, akiknek kiemelten fontos a férfi karrierje (őket kiválasztottad), és vannak, akiknek nem, vagy legalábbis nem kiemelten (őket elegánsan elfelejtetted), és férfiak között is vannak, akiknek kiemelten fontos a nő karrierje (őket elegánsan elfelejtetted), és vannak, akiknek nem, vagy legalábbis nem kiemelten (őket kiválasztottad).
Ilyen szelektált összehasonlítás után nyilván fura eredményt kapsz.
Sógornőm két éve otthon van a gyerekkel, anyósom és a többi rokon folyamatosan lustázzák, hogy miért nem megy vissza dolgozni. Pedig ők még úgymond konzervatívabb rétegnek számítanak.
Amikor nekem nem volt munkám, egy páriának éreztem magam, akkor ment tönkre majdnem a kapcsolatom is. Az apám folyamatosan azt ecsetelte, hogy az utcán fogok megrohadni.
Tesóm meg munkanélküli, férfi, nagyon régóta, ez senkit nem érdekel, úgy él mint marci hevesen a szüleinknél. Drágább ételeket eszik, drágább ruhákat hord, mint mi mert eltartják, megveszik neki.
Van ilyen is.
Mert nekünk a dolgunk erőforrásokat biztosítani meg megtermelni.
Evolúció kérdező ,a férfiak mentek mindig ,,vadászni" vagyis dolgozni a nők otthon voltak,és csak azok kaptak nőt akik dolgoztak akik vezették a törzset ergó az alfahím.
Férfiként, nekem kell pénzt keresni.
A pénz miatt lehet jó nőm.
Magasról teszek a nő szakmájára, sulijára! Vonzó és bevállalós legyen, ennyi.
Nekem fontos a nő karrierje és iskolázottsága.
Egy nő, legyen profi, képzett fitness oktató! :)
Az a legjobb a férfi számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!