Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor párkapcsolatban vagytok, akkor mennyire tudtok odafigyelni a karrieretekre? És ilyenkor mennyire halad előre a karrieretek?
Nem akarok karriert.
Pontosan megfelelo a munkam es imadom. Elismernek benne.
Igy a parkapcsolatomra is tudok figyelni.
Nincs összefüggés. Nem azért megyek be minden nap, hogy felhős szemekkel áradozzak a pasikámról, meg csicseregjek, hogy milyen pózban dugtunk. Nem arra használom a céges laptopot, hogy hetekig menyasszonyi ruhát nézzek. Vannak ilyen kolléganőim. Ők tudják legjobban hangoztatni, hogy engem azért léptettek elő, mert jól tudok szopni.
Dolgozni kell a munkahelyen, és akkor haladni fog a karriered. Otthon pedig a pároddal foglalkozni, és nem hazavinni a gondokat a munkából. Szét kell választani a kettőt, és mindkét területen sikeresebb leszel.
Szerintem semmi összefüggés nincs a kettő között. Életem során egyetlen egyszer éreztem hogy kevésbé figyelek a munkámra, amikor vettem egy lakást és szerveztem a felújítást. Az energia igényes volt, kevésbé koncentráltam a dolgaimra. De nem jelenti, hogy nem csináltam a rám bízott dolgokat, csak nem annyira nagy lendülettel.
Olyan helyen meg alapból nem maradnék, ahol a magánéletem megszűnik létezni a munka miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!