Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknak a kedvesség, nőknek a magasság a legfontosabb szempont társkeresésnél?
Ezt egy társkereséssel foglalkozó szakember podcast-jében hallottam. A férfi résszel teljesen egyetértek, magam is úgy gondolom, hogy a kedvesség a legfontosabb, sok esetben a szépségnél is. A női résznél szerintem ez a magasság dolog kicsit túlértékelt, főleg, hogy a szakértő szerint a 150 cm-es nők is ezt mondják és valójában nem hinném ezen múlna olyan sok dolog.
Meg azt is mondta, hogy a férfiak praktikusabbak és sokkal kevesebbet is várnak el a nőktől, mint fordítva. Például azt mondta, ha ez a két szűrő bent van, hogy minimum 180 cm magas és diplomás legyen a férfi, máris kapásból kb a lehetőségek 85%-át kizárták. Meg ha ilyen plusz dolgokat teszünk hozzá, akkor még többet.
Es ha 180 cm de egy narcisztikus pöcs? De most komolyan..aj ezzel nokent is ugy fel lehet idegesiteni..
Nekem csak az szamit, hogy legyen magasabb tolem, en 167 cm vagyok tehat nekem a 175 is jo!
Egyebkent szerintem nagyon idetlen amikor egy 150cmes csaj mellett egy 180cmes csavo all..szamomra nem cukik..bocsi..
"szamomra nem cukik..bocsi.."
Pedig neked akarnak tetszeni. 😢
Jaaa, ez ilyen önbevallásos dolog volt? Hát persze nem fogják azt mondani nyíltan, hogy nekik a babapunci, a kerek fenék meg a feszes mell kell.
A kedvesség egy jó kis gyűjtőszó minden csicskatulajdonságra.
(Miért hallgatsz ilyen szemetet? Vannak tudományos podcastek is. Ez a recegős asszony betett a mizofóniámnak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!