Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiaknak a kedvesség,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknak a kedvesség, nőknek a magasság a legfontosabb szempont társkeresésnél?

Figyelt kérdés

Ezt egy társkereséssel foglalkozó szakember podcast-jében hallottam. A férfi résszel teljesen egyetértek, magam is úgy gondolom, hogy a kedvesség a legfontosabb, sok esetben a szépségnél is. A női résznél szerintem ez a magasság dolog kicsit túlértékelt, főleg, hogy a szakértő szerint a 150 cm-es nők is ezt mondják és valójában nem hinném ezen múlna olyan sok dolog.

Meg azt is mondta, hogy a férfiak praktikusabbak és sokkal kevesebbet is várnak el a nőktől, mint fordítva. Például azt mondta, ha ez a két szűrő bent van, hogy minimum 180 cm magas és diplomás legyen a férfi, máris kapásból kb a lehetőségek 85%-át kizárták. Meg ha ilyen plusz dolgokat teszünk hozzá, akkor még többet.

2024. jún. 3. 10:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
9, nem annyi, az csak egy igény a sok közül.
2024. jún. 3. 13:06
 12/18 anonim ***** válasza:

Kérdező, ajánlom neked ezt a könyvet, ha még olvas valaki:

Seth Stephens-Davidowitz: Everybody Lies

Más az, hogy mit kamuzol élőben, ha megkérdeznek, és más a rengeteg konkrét adat, amit a google elraktároz rólad.

2024. jún. 3. 13:27
 13/18 A kérdező kommentje:

Kíváncsi voltam miket mondanak egy főleg nőknek szóló műsorban. 😀 Amúgy abban szerintem igaza van, hogy a hasonló családi, kulturális háttér sokkal meghatározóbb abban, hogy sikeres lesz hosszútávon a házasság vagy sem. És hogy racionálisan is végig kell gondolni a dolgokat, nem csak a kémia számít.

2024. jún. 3. 13:29
 14/18 anonim ***** válasza:
Minden számít. Ez úgy alap.
2024. jún. 3. 13:32
 15/18 anonim ***** válasza:

Ezt a sok kielemezetten társkeresési gondolatot, agyalást, ez baromság.

Megéri nekem vagy nem stb stb.

2024. jún. 3. 14:55
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem.

És nem érdekel senkinek a kutatása, az okoskodása.

Ez a nő-férfi kapcsolatok ki kit választ mi tetszik mi vonzó....egy baromira agyonrágott téma, és naponta jön minden országban 5-10 okostojás nő vagy férfi aki leírja, hogy márpedig az a jó...

agyonrágott téma.

2024. jún. 3. 15:20
 17/18 anonim ***** válasza:
6. Nyilván nem csak az számít. Azért több kell ahhoz, hogy valaki vonzó legyen számomra. Viszont a magasság is fontos.
2024. jún. 3. 17:56
 18/18 anonim ***** válasza:

Ismertem egy leányt 172cm. 2 diploma.

Nos igen az első pasi pénzel kivolt tömve 180+ de nem volt diplomaja.

Aztán jött 3db 180+ 1-2 diplomasok. Csak az 1ikel jutott hazasságig az sem tartott 1évig...

Szóval a kritériumok megvoltak,mégsem volt minden happy.

nov. 23. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!