Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek már, hogyha egy nő felvázolja a számára ideális pasit, akkor szinte mindig azzal indít, hogy "legyen magas"?
Ez az első dolog, amit - szinte reflex-szerűen - azonnal, gondolkodás nélkül rávágnak, utána jön a többi jellemző, már némi "ööö"-zéssel fűszerezve. Gyakorlatilag ez az első és legfontosabb szűrő. Óriási előnyt élveznek a nőknél a magas férfiak, gyakorlatilag már félig-meddig becsajozott az a pasi, aki magasra nőtt.
Valóban ennyire alap-alap-alap dolog a magasság a nőknél, aféle "belépőnek" számít? Hogy látjátok ezt?
Mert a filmekben ezt mondják... Az életben nekem nem igazán tűnt fel.
De mégis valahogy az alacsony pasiknak is lesz nőjük és utódjuk.
Figyelj, minden nőnél alapelvárás, hogy tőle magasabb vagy min vele egymagas srác legyen a párja.
Most mit kell azon hisztizni, ha nem akar tőle alacsonyabb sráccal összejönni?
És te minek nézel ki olyan csajt, aki tőled magasabb, vagy pár centivel alacsonyabb?
Te vagy a férfi, szóval az első lépés a tiéd.
És kinek mi számít magas magasságnak?! Relatív!
Az én 159 centimhez már a 165 is magas!
de ezt úgy kell érteni, hogy a nőhöz képest magas. Szóval egy 158 cm magas nőnek egy 170 magas pasi már magas.
de ugyanígy a 180 centis nőnek a 205 magas pasi a magas.
sztem így van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!