Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Számotokra milyen magas az ideális lány?
Figyelt kérdés
kort is irjatok pls:)2014. aug. 29. 17:17
5/16 anonim válasza:
Az alacsonyabbakat preferálom, de igazából a magasság-kérdésből sose csináltam gondot. Eddig még nem találkoztam olyan lánnyal, aki magasabb lenne nálam, szóval ezzel eddig még nem volt probléma.
6/16 anonim válasza:
1.kerek popsi
2.ápoltság (ne legyen bajsza,ne legyenek csombékok a hajába stb. stb.)
3.öltözködés (ne úgy öltözzön mint egy fiú. gondolok itt ilyen bolyhos kapucnis pulóverre... meg hasonlókra)
4. Legyen aranyos arca
5. ne legyen flegma. ennyi kb.
7/16 anonim válasza:
A magasságához semmi köze annak, hogy nekem ideális-e vagy sem a lány.
De van egy maximum magasság, ami felett viszont már nem jó.
Lehetőleg 176cm-nél alacsonyabb legyen, illetve cipőben se legyen 180cm-nél magasabb.
Ha most ilyen számokkal kéne dobálóznom, akkor azt mondanám, hogy 158-172 között.
8/16 anonim válasza:
Mivel én sem vagyok túl magas, ezért max 172 cm, vagy az alatt. Bár eddig majdnem minden barátnőm magasabb volt 1-2 centivel, de ez sosem zavart. :)
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!