Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek már, hogyha egy nő felvázolja a számára ideális pasit, akkor szinte mindig azzal indít, hogy "legyen magas"?
Ez az első dolog, amit - szinte reflex-szerűen - azonnal, gondolkodás nélkül rávágnak, utána jön a többi jellemző, már némi "ööö"-zéssel fűszerezve. Gyakorlatilag ez az első és legfontosabb szűrő. Óriási előnyt élveznek a nőknél a magas férfiak, gyakorlatilag már félig-meddig becsajozott az a pasi, aki magasra nőtt.
Valóban ennyire alap-alap-alap dolog a magasság a nőknél, aféle "belépőnek" számít? Hogy látjátok ezt?
# 16
Tudom, hogy van bőven ilyen pár. Van barátnőm, aki 12 centivel magasabb a férjénél.
Most akkor tegyunk pontot ennek a parttalan vitanak a vegere.
Egy ferfi akkor magas nekunk, ha a gerince egyenes.
Egy hivo baratom meg azt mondja, hogy egy fefi terden allva a legnagyobb.
Ez a ketto ugynaz.
Oszt csokolom!
Nekem is fontos ,hogy magassabb legyen a pasim ,én 165cm vagyok ,a pàrom 184cm.
A volt pàrom meg alacsonyabb volt nàlam ,még közös gyerekûnk is van.
Sztm amugy had vàrjon el mindenki amit akar!
n
25
szóval egy alacsony férfi vagy, ezért ez szúrt szemet és ki kellett írni róla egy ilyen kérdést.
külsőt tekintve férfiaknak is ugyanilyen értelmetlennek tűnő elvárásai vannak.
legyen nagy melle pl, ami szintén olyan, hogy vagy van, vagy nincs. legyen szép arca stb.
egyébként én nem hallottam még ilyet senkitől. alacsony fiú barátaimnak is van barátnője.
Mert attól még,hogy valakinek ez tetszik,attól még megszerethet egy alacsonyabb pasit.Normális ember külsőségekhez nem ragaszkodik ennyire.
Én is mediterránpárti vagyok,mégis szerettem bele világos bőrű és szemű pasiba.
Mondjuk egy magasabb nőnél érthető,hogy ez az elvárás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!