Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Segítene az inceleken, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítene az inceleken, ha tb-re kapnának pszichológust, stylistot és személyi edzőt?

Figyelt kérdés
Kikupálódnának, izmot szednének magukra, és megtanulnák, hogy csak akkor jár nekik szex, ha jól néznek ki. Win-win. A csajoknak is jobb lenne, ha felturbózott ex-incelek közül válogathatnának.
nov. 16. 21:01
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
40%

Nem is rolad van szo :)

40F truecel

nov. 17. 08:19
 22/33 anonim ***** válasza:
40F truecel, te a malayziában élő alak vagy?
nov. 17. 09:27
 23/33 anonim ***** válasza:
49%
Nem, mert attól se magasabbak, se jobb képűek nem lennénk.
nov. 17. 09:52
 24/33 anonim ***** válasza:

Ezek nem olyan dolgok, hogy azonnali siker... ahhoz akarni is kell és energiát is kell belefektetni a dologba. És itt bár elbukik sok incel, mert amilyen ilyesmi embereket ismertem élőben, hát volt olyan, aki arra nem akarta venni a fáradságot, hogy megmossa a haját heti 2x, mert 1x már elég macera, közben ott lógott a 6. napon a haja undorító zsíros módon. Nemhogy dolgozzon magán, pl. megcsinálja a "házi feladatot", amit ad a pszichológus (az nem úgy van, hogy 3x cukika módon elbeszélgettek és minden kiderül, vagy hogy tényleg úgy csinálja meg a gyakorlatokat, ahogy az edző mondja, és ne csalja el a kapott étrendet, meg ne csessze el a jó tápértékű mediterrán étrendet azzal, hogy legurít utána napi 3 sörikét). Plusz azért Budapesten még ingyen sztk pszichológus is van, a másik két dolgot (izomfelszedés meg jó öltözködés) meg ma már youtube-ról megtanulod ingyen és alig kell rá költeni.

TB-t meg értelmesebb dolgokra kellene költeni, pl. kórházfejlesztésre, hogy akinek tényleg effektíve eü. okokból szüksége lenne segítségre, annak legyen mindig időpont, normális mérőműszer, hely, kényelmes bennfekvő ágy, normális tiszta wc.

nov. 18. 11:16
 25/33 anonim ***** válasza:
46%

11:16 "Plusz azért Budapesten még ingyen sztk pszichológus is van,"

Ülj le Fiam/Lányom...ez 1-es...ingyen max. Gyógyszer van Pszichiátertől ... :D ,37F

nov. 18. 12:09
 26/33 anonim ***** válasza:
43%
25: cucuka, én 10 évvel!!!! ezelőtt voltam ingyen pszichológusnál sztk-ban, és nem egy kóklernél.
nov. 18. 12:15
 27/33 anonim ***** válasza:

12:15 Rengetegen vannak mellettem

A kommentet továbbra is egyes...

nov. 18. 12:30
 28/33 anonim ***** válasza:
0%
9 éve tömtek tele gyógyszerrel engem... Veszélybe került a szellemi karrierem... ülj le, így megúszod egy 1-essel...ha tovább kekeckedsz akkor 0-ra értékellek, de lehet mínuszra... :D 37F
nov. 18. 12:34
 29/33 anonim ***** válasza:
83%
És? Attól még nem lehet másnak jó élménye? Nekem egy szem gyógyszert nem kellett bevennem.
nov. 18. 12:35
 30/33 anonim ***** válasza:
0%
Ahha....ok. Megúszod egy 1-es bukással...csak ide ne böfögj tovább semmit... :D
nov. 18. 12:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!