Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett a nők ízlése ilyen egysíkú?
1
Ferdítesz. A legtöbb férfinek vagy 30 éve a kis tenyérbeillő mell tetszik. A valóban vékony törékeny testalkat. A mű dolgokat is kerüli mindenki (plasztika , orr , száj , műkörmök , szoláriumos (ki akarna c type ra hasonlító nőt?) ) smink oké lehet azoknál akiknek van egy nagyon jó alap arcuk és a smink is jól áll nekik . De akit csak az javít fel hogy festékes vödör a feje ? Az csak nevetség tárgya lesz.
Szerintem mi nők azért nem bánjuk ha a férfi többet nyom nálunk :D szóval ez a 60kg nagyon alá van lőve
Amúgy honnan tudod kinek mi kell? Meg ez melyik korosztály?
A smack leves haj meg szerintem nem mindnekinek jön be
Egyáltalán nem egysíkú a nők ízlése, legalábbis semmivel se egysíkúbb, mint a férfiaké, akiknek a vonzalmát ugyanilyen sztereótipikusan és bugyután meg lehetne fogalmazni, ahogyan a #1-es felhasználó tette. Nem értem, mi értelme ennek az utálkozó és általánosító "kérdésnek" (provokációnak).
Számomra a párom az ideálom, de vannak barátnőim, akiknek egyáltalán nem tetszik és fordítva. Hírességekben is vannak olyanok, akikben nem értem, hogy mit látnak vonzónak más nők (pl. Jason Momoa), és olyanok, akik nálam a férfi szépségideált képviselik, míg más nőknek teljesen érdektelenek (pl. Edward Bluemel).
Mondjuk azt se értem, hogy miért lep meg, hogy minél több vonzó külső jellemvonása van egy férfinak, annál több nőnek fog tetszeni. Hát nem mondod! :D
25/N
Kérdező.
Ez ha igaz lenne amit kérdeztél akkor sok magas férfinak lenne barátnője,de sajnos nem így van és azért van sok dalia egyedül.
Bár én nem gyúrok mégis közel 2 méter vagyok és nem hagytam el magamat közel 50 évesen mint sok más férfi teszi,tehát még mindig szemet gyönyörködtető a Nőknek a testem( rendszeresen járok fürdőbe és látom a reakciókat) de valahogy mégsem ugranak a nyakamba.
Mert a másik oldalról meg riasztó a megjelenésem pont a méretem miatt.
Pedig még az arcom is kinéz valahogy,és még sincs sikerem a nőknél.
Nyilván nője válogatja,de mikor 100-ból egynek sem kellek azért az már durva.
Pontosabban olyanoknak lehet megfelelnék akinek épp van valakijük csak már unja a kanját vagy a jóval idősebbeknek akikre meg nekem nincs gusztusom.
9: mert öreg vagy. A 16-20 éves kondihercegek már a menők. Ha egy nő ilyet megkap, te már ne fogsz kelleni neki.
Vagy nagyon túlèrtèkeled magadat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!