Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett a nők ízlése ilyen egysíkú?
17.
Tudok ellenpéldát.
Barátnőm nagy mellű volt mindig is. Meghízott. Méginkább kellett a paliknak.
Egyébként egyszerűen le kell fogyni, ha az egészség engedi. Már aznap elkelsz. De aki így született, bottal is alig piszkálják, csak nagy duzzogva akarnak tőle bármit is.
Akit meg az ilyen vékonyka kislányok érdekelnek, hát...
Nem tudom...
Én pontosan olyan voltam kb. 20 éves koromig. Hát, a kutyának is alig kellettem.
Biztos, hogy van ilyen kis mell párti, de rettenetesen kevés. Sokkal több a kismellű nő, mint amennyi ffinak ez tetszik...
19
Azért mert te “asszonyos” vagy és tiniként sem voltál vonzó - vékony?
18-s.
Elhiszem hogy neked ez jön be,van ilyen ismerősöm kinek ugyanúgy ez tetszik csak elég gáz így is úgy is mert kiknek kicsi a melle és még mellette még karcsúak is azok általában valóban még kislányok is.
Kevés Nő mondhatja el magáról ezeket 35-40 évesen,és azoknak van is párjuk.
Nekem is volt egy pár éves időszakom mikor ez tetszett 25-30 évesen de csaj olyan korú volt mint én,és elfogadtam volna hogy kicsi a melle.
De ő saját magán mégsem tudta elfogadni ezt és tett róla,szilikonoztatta.
Úgyhogy nagyon kevés férfi van kinek a kis mell nem okoz csalódást.
Rengeteg videó van fent a neten arról, hogy a nőket kérdezik a nekik tetsző férfi magasságáról. Hol utcán, hol stúdióban.
Mindegyik nő azt mondja, hogy neki a magas pasik tetszenek, nincs kivétel!
Ha rákérdeznek, hogy összejönnének e alacsony pasival, akkor jellemzően röhögnek és nemmel vagy dehoggyal válaszolnak. Némelyik még ki is fejti, hogy az alacsony pasik komplexusos, szr emberek.
Szóval de, jellemzően egysíkú a nők ízlése, legalábbis a pasik magassága terén. Az alacsony pasik genetikailag megszívták.
Egy 190 centis, 60 kilós férfi az anorexiás.
A 190 cm feletti férfiak nekem már túl magasak, hülyén néznek ki.
Kb. 180/80 ami tökéletesnek mondható.
29
Ennek ellenére ha itt gyakorin egy férfi sikertelen a nőknél és azt mondja hogy 180/85 vagy 180/90 kg akkor 10 válszból 9 ben az lesz hogy fogyjon le 65-70 re.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!