Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett a nők ízlése ilyen egysíkú?
Miért lett a férfiak ízlése ilyen egysíkú?
Azt vettem észre, hogy, mindegyiknek ez a vékony, fiatal, jó genetikàjú, jolkinező, karcsú, divatos hosszu hajú, széparcu, 170 magas, 45 kiló, ultraszép nő kell. A normális, nőiesen telt, igaziak már labdába se rúghatnak
1-s.
A nagy mell teszi a nőket nőiesé,de a többi leírt jellem még csak véletlenül sem jön be a legtöbb férfinek amire utaltál.
Tehát nem igaz az amire érveltél.
Legyen melle,de a nagy fenék,tetoválás,szilikon egyéb dolgok inkább riasztóak illetve nemhogy szépé tenné,hanem undorítóvá teszi a Nőket.
Nem tehénre van szükségünk hanem egy Nőre.
Vagy olyat kapunk amire vágyunk vagy inkább maradunk egyedül.
Ez szerintem nem így van.
A 9- es nem öreg a saját korosztályának. Valószínűleg neki nem kellenek a 40- es nők.
Sokaknak pont az ilyen magas palik jönnek be. Apám és nagyapám is közel 2 méter, semmi riasztó nincs benne. Valószínűleg még nem találkozott olyannal, aki értékeli, és neki is megfelel az a nő.
Én már kaptam megjegyzést bizony a kis melleim miatt férfiaktól, és valószínűleg millió meg egy nő szintén.
Akármit mondhatnak, írhatnak a pasik, egy nagymellű nő azonnal "elkel", míg a kisebbek vagy a kutyának sem kellenek, vagy megalkudnak mellettük a férfiak, mert nekik csak ilyen jutott, miközben győzködik magukat, hogy jó az is... Környezetemben sokan tapasztaltuk ezt, és én egyetlen férfit sem láttam még, aki ne csorgatta volna a nyálát a nagy mellekre.
Míg mi a kicsikkel végig szívtuk az életet.
Nem tagadom, biztos van, akinek nem annyira tetszik a nagy, de nagyítóval is alig találni olyat.
Szóval az, hogy kicsi vagy nagy, igenis számít, kár tagadni.
A ruha sem úgy áll rajtunk, nehéz csinosnak lenni, mert mell nélkül elveszik az ember a tömegben, ergo láthatatlan lesz a férfiak számára. Ez tapasztalat.
16
Ez igy nem igaz. 95DD+os vagyok, és nehéz párt talalnom, mert nem vagyok mellé vekony. A nagy mell mellé, kell a vekonysag is
10-s.
A kondi hercegek legtöbbje újgazdagok gyermekei általában,kevés a kivétel mikor nem így van,és ezért kellenek a csajoknak mert sok pénz van a háttérben.
Tudom,látom mi folyik mert itt lakok egy komoly fitnesz terem közelében.
Csak én már kiöregedtem hogy eljárjak ilyen helyekre,na meg sok kedvem sincs hozzá,de az plafontól plafonig ablakokon keresztül az épületen amiben vannak a kondigépek látni hogy milyen bukszák és ficsúrok edzik magukat,a parkoló autókról nem is beszélve hogy nem látni nagyon köztük 5 évesnél idősebb kocsikat.
És ha ezt én látom ugyanúgy az arra járó Nők is látják függetlenül attól hogy ők sem járnak ilyen helyekre és mindjárt csak a Chevrolet Cammaros pasi kell és nem az akinek csak egy biciklije van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!