Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok,akiknek fontosak a "hagyomáyos, férfias" férfiértékek, ti mit nyújtotok cserébe?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, mikor a csajok kinyilatkozzák, hogy a férfi keressen náluk többet, anyagilag "járjon előrébb", mert az a "férfi dolga".

A férfinak legyen jogsija és kocsija, mert ha a pasas vezet, az olyan férfias.

Randin mindig az fizessen, aki elhívta a másikat... de persze a randira hívás a férfi dolga, sakk matt.

A férfi ne panaszkodjon, még ha épp kemény időszakon is megy át, mert az nem férfias.

A házimunkát felezni kell. Kivéve a férfimelót, az 100% férfidolog (favágás, fűnyírás, betonozás, festés, barkácsolás, hólapátolás, sofőrködés stb.) Különben meg ne is kelljen egy nőnek főzni, mosni se, hát ott a kajarendelés, a mosoda, az igazi férfi keressen annyit, hogy fussa ilyenekre.

Cserébe milyen "klasszikus" női értékeket nyújtotok?

nov. 16. 07:06
 71/124 anonim ***** válasza:
41%

Hogyhogy mit nyújtok?

Megcsókolhatod a seggemet, kb. erre vagytok jók.

nov. 16. 16:40
 72/124 A kérdező kommentje:

"Neked ez valamiért nagyon beakadt,"

Csak vicces, hogy itt minden második nőci menedzser meg háromdiplomás milliomos bizniszvumen, közben az a programjuk, hogy szombat hajnalban a gyk-t pörgetik.

nov. 16. 17:28
 73/124 anonim ***** válasza:
100%
Az első kettő szerintem is alap. De részemről nyugodtan panaszkodhat és én is álltam már be fát pakolni, de még betonozni is, nem esett le az aranygyűrű a kezemről. Cserébe én meg nőies és ápolt vagyok, támogatom a hobbijaiban, én is keresek bőven pénzt, házimunka fele szintén alap. Hát kb. ennyi.
nov. 16. 17:41
 74/124 anonim ***** válasza:
79%
Ja igen, és amire a férfi nem képes: gyereket szülök neki. Azért ez nem kis dolog, elég nagy terhet ró az egészségre, fizikailag és mentálisan is megterhelő, a férfinak meg nagy érdem és öröm, hogy apa lehet.
nov. 16. 17:42
 75/124 anonim ***** válasza:
29%
#74 nem kötelező àm szülni 😏
nov. 16. 17:57
 76/124 anonim ***** válasza:
50%
75 Neked se kötelező, hogy nőd legyen és itt tépd a szád, hogy nincsen.
nov. 16. 18:00
 77/124 anonim ***** válasza:
31%
#76 én új vagyok itt és nem tépem a szàmat. Örökre kiábrándultam a nőkből inkàbb örülök is hogy nincsen 😃 Egy gonddal kevesebb 😉
nov. 16. 18:04
 78/124 anonim ***** válasza:
31%

[link]

Google barátod segít lefordítani.

Azért remélem a számokat felismered.

12 éves tapasztalattal, 4 éve ugyanannál a cégnél nem a kezdő bért kapom.

Az, hogy van macskám, nem jelenti azt, hogy csak macskám van, és magányos vagyok. Ne magadból indulj ki!

Nem fogok bérpapírt meg bankszámla kivonatot küldeni, mert helyben agyvérzést is fogsz kapni.

😈

Hajnalban pedig mindig ébren vagyok. Hétvégén is. Megszoktam.

Tudod, rendszeresen járok dolgozni. Nem úgy, mint egyesek.

nov. 16. 18:05
 79/124 anonim ***** válasza:
49%
#77 Azért ne a párkapcsolatok rovatból indulj ki! Ez a férfigyűlölő femcelek birodalma, azért a valóságban akad egy-két normális nő is.
nov. 16. 18:08
 80/124 anonim ***** válasza:
62%

Én is kerestem többet, mint a palim. Hú, de nem bírta elviselni. Minden voltam, csak jó nem, pedig mindent beleadtam a kapcsolatba.

Valahogy a nők ebből nem tudnak jól kijönni, a faszik meg folyton hápognak minden szarért.

Saját tapasztalat!

Ma már mindent máshogy csinálnék.

nov. 16. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!