Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok,akiknek fontosak a "hagyomáyos, férfias" férfiértékek, ti mit nyújtotok cserébe?
Gondolok itt arra, mikor a csajok kinyilatkozzák, hogy a férfi keressen náluk többet, anyagilag "járjon előrébb", mert az a "férfi dolga".
A férfinak legyen jogsija és kocsija, mert ha a pasas vezet, az olyan férfias.
Randin mindig az fizessen, aki elhívta a másikat... de persze a randira hívás a férfi dolga, sakk matt.
A férfi ne panaszkodjon, még ha épp kemény időszakon is megy át, mert az nem férfias.
A házimunkát felezni kell. Kivéve a férfimelót, az 100% férfidolog (favágás, fűnyírás, betonozás, festés, barkácsolás, hólapátolás, sofőrködés stb.) Különben meg ne is kelljen egy nőnek főzni, mosni se, hát ott a kajarendelés, a mosoda, az igazi férfi keressen annyit, hogy fussa ilyenekre.
Cserébe milyen "klasszikus" női értékeket nyújtotok?
Hogyhogy mit nyújtok?
Megcsókolhatod a seggemet, kb. erre vagytok jók.
"Neked ez valamiért nagyon beakadt,"
Csak vicces, hogy itt minden második nőci menedzser meg háromdiplomás milliomos bizniszvumen, közben az a programjuk, hogy szombat hajnalban a gyk-t pörgetik.
Google barátod segít lefordítani.
Azért remélem a számokat felismered.
12 éves tapasztalattal, 4 éve ugyanannál a cégnél nem a kezdő bért kapom.
Az, hogy van macskám, nem jelenti azt, hogy csak macskám van, és magányos vagyok. Ne magadból indulj ki!
Nem fogok bérpapírt meg bankszámla kivonatot küldeni, mert helyben agyvérzést is fogsz kapni.
😈
Hajnalban pedig mindig ébren vagyok. Hétvégén is. Megszoktam.
Tudod, rendszeresen járok dolgozni. Nem úgy, mint egyesek.
Én is kerestem többet, mint a palim. Hú, de nem bírta elviselni. Minden voltam, csak jó nem, pedig mindent beleadtam a kapcsolatba.
Valahogy a nők ebből nem tudnak jól kijönni, a faszik meg folyton hápognak minden szarért.
Saját tapasztalat!
Ma már mindent máshogy csinálnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!