Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok,akiknek fontosak a "hagyomáyos, férfias" férfiértékek, ti mit nyújtotok cserébe?
Gondolok itt arra, mikor a csajok kinyilatkozzák, hogy a férfi keressen náluk többet, anyagilag "járjon előrébb", mert az a "férfi dolga".
A férfinak legyen jogsija és kocsija, mert ha a pasas vezet, az olyan férfias.
Randin mindig az fizessen, aki elhívta a másikat... de persze a randira hívás a férfi dolga, sakk matt.
A férfi ne panaszkodjon, még ha épp kemény időszakon is megy át, mert az nem férfias.
A házimunkát felezni kell. Kivéve a férfimelót, az 100% férfidolog (favágás, fűnyírás, betonozás, festés, barkácsolás, hólapátolás, sofőrködés stb.) Különben meg ne is kelljen egy nőnek főzni, mosni se, hát ott a kajarendelés, a mosoda, az igazi férfi keressen annyit, hogy fussa ilyenekre.
Cserébe milyen "klasszikus" női értékeket nyújtotok?
A gond ott van, hogy delikvensünk se így, se úgy nem kell a nőknek.Így maradt neki a nők ostorozása.
Azért tűnik neked úgy, hogy a másik frusztrált, mert ez egy írott szöveg. Nincs hang, nincs arc és arckifejezés. Ezeket te egészíted ki, a te fantáziád teszi hozzá az érzelmeket. Ezért találtad a másik megjegyzést fenyegetőnek, pedig nem az.
És azért pötyögök itt, mert szórakoztat. Kaja kész, a mosógép meg a robotporszívó elintézte a többit. Az idő pocsék, egyébként meg ráérek. Tudod, nekem nem kell csicskázni senki körül. De nyugi, lassan lépek, megyünk uszodába, aztán szaunázni.
"De nyugi, lassan lépek, megyünk uszodába, aztán szaunázni."
A macskával? Szegény jószág. Érdekes mert én is azért írok ide, mert szórakoztat. Na most ehhez képest mégis azt látni, hogy valamiért a nők acsarkodnak és gyűlölködnek a férfiakra, miközben előadják hogy ők békések, nyugodtak, kiegyensúlyozottak egymagukban is. És ez nem fantázia, bárki aki nem érintett ebben a vitában, az semlegesen látná és megmondaná. Süt a gyűlölet, lenézés, sovinizmus a férfiak felé. Most már ott tartunk hogy gaslighting hogy csak én látom bele, a fantáziám :) Pedig olyan korán van még, azt hittem az ilyenek majd csak estére fognak beérni.
64. Nem én vagyok a macskás nő, de itt te acsarkodsz, te vagy rosszindulatú. Mert macskája van és szingli, az azzal jár, hogy nincsenek barátai, családja, kollégái, hobbija, élete?
Teljesen jogos, hogy az ember olyan valakit akar az életébe, aki ad is hozzá valamit, nem csak a farkát és a szexet.
Ezért választja sok nő a barátait az ilyen hímsoviniszták helyett.
"nincsenek barátai, családja, kollégái, hobbija, élete?"
De, mint annak a femcelnek, aki hajnal fél kettőkor fantáziált a gyakorin arról, hogy neki milyen milliós fizetése és tökéletes élete van
Ezt belinkelnéd? Neked ez valamiért nagyon beakadt, mintha személyes sértésnek vennéd, hogy egy nő ennyit keres.
Igazából az fáj, hogy te csak maximum pénzzel tudnál nőt szerezni. De ha nem kell a pénzed a nőknek, mert jobban keresnek, mint te?
Minél több pénzt keres egy férfi, annál több nőt akar.
Minél több pénzt keres egy nő, annál kevésbé kell neki férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!