Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok,akiknek fontosak a "hagyomáyos, férfias" férfiértékek, ti mit nyújtotok cserébe?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, mikor a csajok kinyilatkozzák, hogy a férfi keressen náluk többet, anyagilag "járjon előrébb", mert az a "férfi dolga".

A férfinak legyen jogsija és kocsija, mert ha a pasas vezet, az olyan férfias.

Randin mindig az fizessen, aki elhívta a másikat... de persze a randira hívás a férfi dolga, sakk matt.

A férfi ne panaszkodjon, még ha épp kemény időszakon is megy át, mert az nem férfias.

A házimunkát felezni kell. Kivéve a férfimelót, az 100% férfidolog (favágás, fűnyírás, betonozás, festés, barkácsolás, hólapátolás, sofőrködés stb.) Különben meg ne is kelljen egy nőnek főzni, mosni se, hát ott a kajarendelés, a mosoda, az igazi férfi keressen annyit, hogy fussa ilyenekre.

Cserébe milyen "klasszikus" női értékeket nyújtotok?

nov. 16. 07:06
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/124 anonim ***** válasza:
80%
Az nem negatív tapasztalat megosztása hogy “minden nőnek pénzes chad kell”
nov. 17. 13:06
 122/124 anonim ***** válasza:
41%

Hát aközött a nyavajgás között, hogy a "férfi ingyen p.ncit akar, de minimum a legjobbat, mert neki az jár, ha meg nem kapja meg, mert balfasz, akkor meg fizetni kell érte, és lázad", és a valóban életbe vágó gyerek kérdés között van egy aprócska különbség.

Mégis ki szívja meg mindig? Ki a hibás mindig? És nem ám magukba néznek a férfiak. Hanem magyarázzák a semmit. Tessék kérem szépen gerincet növeszteni, és akkor mindenkinek jut is, marad is!

nov. 17. 13:29
 123/124 anonim ***** válasza:
40%

Azt felejtik el a férfiak, hogy ha van gyerek, az a nőnek stigma egy életre, mert neki kérdezik meg a munkahelyen, nem a férfinak. Ha gyerekes, pláne egyedülálló, nehezebben talál munkát.

Amúgy annyit nyavalyogtok a kocsin: engem például nem érdekel. Apámnak nyugdíj előtt jött össze, anyám előtt volt neki utoljára. Jó dolog, hogy ha elutazunk vidékre, mehetünk azzal, de alapjáraton a vonatozással sincs bajom. Ellenben bármikor rosszul leszek a kocsikázástól kicsi korom óta. Szóval nálam nem lényeges, hogy van-e autó.

nov. 17. 15:31
 124/124 anonim ***** válasza:
23%

Én ezek közül egyedül azzal értek egyet, hogy az illem, hogy az fizet, aki meghívta a másikat. De nem gondolom, hogy ez a férfi dolga lenne. Én mindenesetre nem fogok férfit elhívni randizni - de pont ezért, ha a férfi mégsem hív el, mert neki is joga van azt mondani, hogy nem, az az én felelősségem.

Amit én cserébe adok plusz klasszikus nőiességet - több részt hajlandó vagyok kivenni a házimunkából meg a közös életünk szervezéséből.

nov. 18. 12:23
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!