Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok,akiknek fontosak a "hagyomáyos, férfias" férfiértékek, ti mit nyújtotok cserébe?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, mikor a csajok kinyilatkozzák, hogy a férfi keressen náluk többet, anyagilag "járjon előrébb", mert az a "férfi dolga".

A férfinak legyen jogsija és kocsija, mert ha a pasas vezet, az olyan férfias.

Randin mindig az fizessen, aki elhívta a másikat... de persze a randira hívás a férfi dolga, sakk matt.

A férfi ne panaszkodjon, még ha épp kemény időszakon is megy át, mert az nem férfias.

A házimunkát felezni kell. Kivéve a férfimelót, az 100% férfidolog (favágás, fűnyírás, betonozás, festés, barkácsolás, hólapátolás, sofőrködés stb.) Különben meg ne is kelljen egy nőnek főzni, mosni se, hát ott a kajarendelés, a mosoda, az igazi férfi keressen annyit, hogy fussa ilyenekre.

Cserébe milyen "klasszikus" női értékeket nyújtotok?

nov. 16. 07:06
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/124 anonim ***** válasza:
42%
Kedves 110-es! Én egy ideje azt érzem, tök felesleges feljárni ide, többször megfogalmazódott már bennem ez a gondolat. Úgy érzem, többnyire tényleg csak megkeseredett, frusztrált és csalódásaik miatt teli gyűlölettel élő emberek tesznek fel kérdéseket, amiknek a vége a sárdobálás. A nők... A férfiak... ilyenek meg olyanok. Ezzel nem vagyunk előrébb.
nov. 17. 11:56
 112/124 anonim ***** válasza:
54%

Akkor minek vagy itt? Nem muszáj ám.

nov. 17. 12:13
 113/124 anonim ***** válasza:
73%

Érdekes.

Ha a nők megosztják a tapasztalataikat és le merik vonni a konklúziót, uram bocsá' véleményük is van, egyből jöttök a férfigyűlölettel.

Pedig ez a nagy büdös valóság. A mindennapos kemény tapasztalat. És ezt csak az látja igazán, aki átment/átmegy maga is rajta, és nő.

nov. 17. 12:20
 114/124 anonim ***** válasza:
49%

112 Ha minden normális ember elmenne, akkor ez az oldal végül mivé válna? Hiszed vagy sem, én is főleg segíteni vagyok itt, többnyire. Meg akár tanulni. Csomó esetben baromi hasznos a normális női látásmód 1-1 témánál, mert én arra férfiként nem látnék rá annyira jól. Ma is pl tök jó volt olvasni a nők tinderes tapasztalatait. Vagyis nem úgy jó, hanem erősen látószög tágító, hasznos és megértős. Szóval alapvetően hasznos hely lenne ez.

Csak közben olyan elvakult, fanatista és soviniszta dolgokat is látok (többnyire mindkét oldalról), amitől nekem és sok más embernek is kinyílik a bicska a zsebünkben. Egyébként én nem gyűlölöm még az ittenieket se akik lepontozgatnak, hiába dobálóznak egyesek a nőgyűlölő címkével, én tényleg ahogy mondtam szórakozni vagyok itt ilyenkor. Kicsit mindfuck (és ezáltal szórakoztató) számomra egyesek fanatizmusa, ahogy itt próbáljuk őket ráébreszteni hogy lehet rosszul látnak ezt azt, és csak annál durvább ellenhatást vált ki. Vannak incel kérdések is, azok is eléggé elborultak. De ez szerintem pl nem incel kérdés pont, meg a többi hasonló se. Sokkal inkább egyfajta wake up call lenne. És attól lesz ennyire abszurd, ami ellenhatásokat mégis kivált itt egyesekben.

nov. 17. 12:24
 115/124 anonim ***** válasza:
73%

Mert saját magukból indulnak ki. Van valami elméletük, amiről orrvérzésig nézik a videókat, nem érdekes, ha megrendezett és köze sincs a valósághoz.

Aztán jönnek ide terjeszteni a hülyeségeik, mintha ettől bármi megváltozna.

A valóság pedig nem érdekli őket.

Hiába írja le (akár itt is) több nő is a tapasztalatait, és azt, hogy ezek miatt inkább egyáltalán nem is akar kapcsolatot, nem érdekli.

Nekik az van a kis sötét agyukban, ha elég pénzt tudnak virítani (hazudni), akkor becsicskulnak a csajok, és felakadt szemmel buknak a farkukra. De mi van, ha a nőket se a pénzük, de a faxuk nem érdekli?

Ez a "hogy lehet erőfeszítés nélkül szexhez jutni" kérdéskört ki is pipàlja. Sehogy.

nov. 17. 12:29
 116/124 anonim ***** válasza:
26%

113 Ez azért kicsit más. Mint mondtam végigolvastam a mai tinderes témát is. Egyetlen pillanatra se vettem magamra, pedig elég keményen savaznak ott idióta és igénytelen férfiakat. Ráadásul szerintem is teljesen jogosan. De senki nem általánosít, senki nem forgatja ki a tapasztalatait és nem kezd miatta kollektív férfigyalázásba. Ők értik hogy ez ott történt, az ottani söpredék közeggel, nem fognak belőle gyűlöletkampányt generálni, hogy miért sz*r az összes férfi. Meg nem is megy oda senki pofátlankodni, hogy letagadja a saját megélt tapasztalásukat, mint egyes - nőkre nem feltétlen jó fényt vető - itteni kérdésben. Itt sok esetben az van, ha valaki akár megtörtént esetet ír ki ahol nő volt a hunyó, lesz pár beteg nő aki jönni fog, beszólogat, kikezdi a férfi kérdezőt, és megpróbálja úgy átkölteni a storyt, hogy miért ő volt egyedül a sz*r és hibás mindenben. Csak mert férfi.

Szóval pl az utóbbiak fényében is érdekes a 113-as hozzászólásod. Hogy akkor fordított esetben miért működik az ami, miért jönnek egyesek a nők közül és állnak bele, meg szabotálják el azokat a kérdéseket fordított helyzetben? Nekem is volt erőszakos agybeteg itteni nő, aki megpróbálta bemesélni hogy amit én láttam és tapasztaltam egy valós, megtörtént eset kapcsán, az nem is úgy volt. Miközben én voltam ott, én éltem át, és mégis ő próbált az ellenkezőjéről meggyőzni ennyire aljas stílusban és erőszakosan. Csak mert nő volt az elkövető. Vagy ez szerinted nem abszurd és beteges, elborult sovinizmus? A valóság teljes kifogatásával egyetemben. Konkrétan személyiségzavarosok művelnek hasonlókat. És mégis, sokszor ezeket zöldíti be az itteni nagyrabecsült közönség.

nov. 17. 12:32
 117/124 anonim ***** válasza:
64%

"Meg nem is megy oda senki pofátlankodni, hogy letagadja a saját megélt tapasztalásukat, mint egyes - nőkre nem feltétlen jó fényt vető - itteni kérdésben."

Kicsit olvass figyelmesebben! Már a második oldalon elkezdődött a "minden nő csak a chadek közt válogat, a rendes srácok nem kellenek senkinek", illetve az "ilyen alja nő mindenkinek szexre kell" kezdetű.

Vagy ez szerinted releváns és hiteles vélemény?

Pont, mint itt, ahol egy egyedülálló férfi jobban tudja, hogy milyen az élet kisbabát gondozva, például milyen gyakran megy a mosógép. Akinél naponta, az az igénytelen... Naná, hát nincs undorítóbb, mint a tiszta ruha a családon.

nov. 17. 12:45
 118/124 anonim ***** válasza:
66%

Az a zöld nem véletlenül zöld, nekem elhiheted. Aki zöldet nyom, az szívesebben nyomna inkább pirosra, ebben biztos lehetsz.

Az pedig, hogy zöldet kell, hogy nyomjon rá, igen szomorú, és arról árulkodik, hogy tömegével élik át a nők ezeket. Nem szórakozás és habosbabos mézesmáz. Az, hogy próbálják válaszaikkal felébreszteni a másik felet, amiatt van, hogy nekik is nyílik a bicska a sok rosszindulatú hülyeség láttán, és felveszik a kesztyűt, mert sokszor tűrhetetlen, ahogy, és amit a másik fél kinyilatkoztat. Ezért reagálnak, nem szórakozásból.

A külön beleállás más tészta, mindig akad egy-egy elmeroggyant, bár nem tudom, hogy mi volt a téma. Én is jártam így.

113. voltam

nov. 17. 12:51
 119/124 anonim ***** válasza:
11%

Van azért különbség hogy 1-1 sértődött hülye odaszól és lepontozzák vs amikor tömegesen szállnak meg 1-1 kérdést, és az egészet már a legelejétől eltérítik, kisiklatják. Utóbbit én nők esetében nagyon sokszor láttam itt az oldalon.

Ja és azóta pont láttam, hogy a bedicsért és jól induló tinderes kérdésből is milyen szép sz*rdobálás lett... RIP értelmes téma. De legalább volt pár oldalnyi releváns és normális válasz. Az élet apró örömei.

"Vagy ez szerinted releváns és hiteles vélemény?"

Ezt érdekes egy olyan szájából hallani, aki nyélből az összes ő véleményével nem egyező, sőt akár csak egyetlen szó miatt nem szimpatikus választ is lepontozza. Vagy köt bele, nem fogadja el, feltétlen ő akar tökéletes győztesként kijönni, ahol csakis neki van 100%ban igaza, és ezért bármit megtenne, semmitől se riadva vissza. De tudod mit? Igazad van! Tessék, légy boldog. Pontozzátok le 111-est is holott nő, de nem a ti férfigyűlölő nótátokat fújja, így bizonyára ő is ellenetek van. Ez a ti szemétdombotok, csak ti uralkodhattok, hát ki parancsol nektek, senki.

Részemről én kiszálltam, keresek mára valami építőbb és pozitívabb elfoglaltságot. További jó vasárnapi gyűlölködést kívánok nektek, ti csodás és főképp hibátlan nőszemélyek. Meg a hét többi napjára is, ha már valami csoda folytán itt minden a napi gyűlöletről szól.

nov. 17. 12:55
 120/124 anonim ***** válasza:
35%
Tehát a nők osszák csak meg nyugodtan a negatív tapasztalataikat és sérelmeiket. Abba beleszólni nem illik, el kell fogadni. Ha meg egy férfi ossza meg a saját negatív tapasztalatait és sérelmeit, akkor tömegesen kell beleállni és hazugozni, alázni, incelezni. Ugyanez a lepontozások. És akkor ez nektek az egyenlőség. Szerintem meg sokkal inkább kettős mérce, méghozzá a hazugabb fajtából. Hogy még így is magatokat hozzátok ki áldozatnak, aktív elkövetőként. 👏👏👏
nov. 17. 13:05
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!