Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok,akiknek fontosak a "hagyomáyos, férfias" férfiértékek, ti mit nyújtotok cserébe?
Gondolok itt arra, mikor a csajok kinyilatkozzák, hogy a férfi keressen náluk többet, anyagilag "járjon előrébb", mert az a "férfi dolga".
A férfinak legyen jogsija és kocsija, mert ha a pasas vezet, az olyan férfias.
Randin mindig az fizessen, aki elhívta a másikat... de persze a randira hívás a férfi dolga, sakk matt.
A férfi ne panaszkodjon, még ha épp kemény időszakon is megy át, mert az nem férfias.
A házimunkát felezni kell. Kivéve a férfimelót, az 100% férfidolog (favágás, fűnyírás, betonozás, festés, barkácsolás, hólapátolás, sofőrködés stb.) Különben meg ne is kelljen egy nőnek főzni, mosni se, hát ott a kajarendelés, a mosoda, az igazi férfi keressen annyit, hogy fussa ilyenekre.
Cserébe milyen "klasszikus" női értékeket nyújtotok?
Itt leirtam asszem5.es 7.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
1 túltoltad, ha csak egyet kamuzol be, hogy a b.sztatásod miatt let sikeres, az talán még hihető. De hogy minden pasikád kis lúzer volt, akikből b.sztatással sikeres milliomost, tőzsdegurut meg csoportvezetőt csináltál...
Tudod, a kamuzásban a kevesebb néha több.
Mondjuk kihordom, megszülöm, szoptatom és felnevelem a gyerekeit.
Tudod, én is vezetek, tudok füvet nyírni, festeni, barkácsolni, amihez nem értek, arra meg kifizetem a szakembert. Nem is ezekért keresek férfit, hanem családot, gyerekeket szerettem volna. Csakhogy azzal nem lehet, akinek nehézséget jelent felfogni, hogy amíg én vagyok otthon velük, addig neki kell anyagilag többet beletennie. Nem azért, mert minden nő pénzéhes gold digger büdös qurva, hanem mert be kell fizetni a villanyszámlát, meg hó végén is kell pelenka meg gyógyszer. Nem nekem, hanem a gyereknek. Nem az én gyerekemnek, hanem a miénknek, az övének.
Tudod, az állatvilágban is az az alfahím, aki sikeresen tovább tudja adni a génjeit, tehát az utódai megélik a felnőttkort, hogy sikeresen tudjanak szaporodni ők is. Valamiért csak az ember hímje annyira hülye, hogy attól hiszi magát alfának, ha minél több nőt tud megdugni úgy, hogy gyerektelenül hal meg, kihalásra ítélve a szerinte pompás génállományát, a lúzerekre bízva a szaporodást.
Aztán meg csoda, ha itt tart az emberiség?
Elég kevés olyat látok, hogy a férfi kiveszi a részét a házimunkábol.
Amit amugy NAPONTA kell végezni. A hólapátolást, meg 5 evente. Fűnyírás hetente 1x. Panelban nem nagypm van mit barkácsolni. Kifesteni sem kell minden nap. Ahogy betonozni sem. Sofőrködés. Az autó mindkét nemnél alap már. Az a probpéma, hogy amikor megcsináltok valami tipic férfi mumkát, akkor utána veritek a melleteket, pedig fél éve könyörögtünk érte... A házimunka, meg egy napi dolog, amit rendszeresen el kell végezni egy háztartásban. Nekem napi 2-3 órám ramegy (összesen, elosztva, mert itthonról dolgozom) Mindazonáltal, ha a nők kiveszik a részüket a pénzkeresésből, te is legyél szíves kivenni részed az öss.otthoni munka feléből bzdmeg!!! Mert amiket felsoroltal, baromira nem daily besorolásba esnek! Hanem inlább éves...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!