Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit jelent az, hogy határozott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az, hogy határozott és férfias egy férfi?

Figyelt kérdés
Olyan kérdésem lenne, hogy több párkapcsolatom azért ment tönkre, mert nem voltam elég határozott és férfias, de sohasem tudtak konkrét példát mondani és ez nagyon bánt. Lényeg az, hogy figyelmes vagyok és mindig megpróbálok a kedvében járni a barátnőmnek. Pl. egy egyik barátnőm az ismerkedésünk elején mondta, hogy nagyon szomorú volt a szülinapján, mert egyedül volt és Én csináltam neki egy kis pót szülinapot (igaz kettesben), de hogy legyen emléke róla. Segítek a háztartásban (kivéve vasalás). Tanult és szorgalmas vagyok, 31 évesen saját ház és autóm van. Ha szomorú vagyok (családi problémák miatt), akkor el tudom magam pityeregni a barátnőm előtt, mert úgy gondolom, hogy benne bízhatok. Amikor elkezdek ismerkedni, nagyon le vannak nyűgözve, hogy milyen illedelmes, figyelmes és jó modorú vagyok, de idővel kiábrándulnak belőlem, azzal, hogy nem vagyok határozott. Kezdem úgy gondolni, hogy a nők, csak vágynak a figyelemre, de ha megkapják, akkor rájönnek, hogy nekik az a jó, hogyha megmondja nekik valaki, hogy mi legyen és nem engedi át nekik a döntést. Ti mit gondoltok erről? Mit jelent az, hogy legyek határozott és férfias?

aug. 6. 09:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg mindenben engeded őket dönteni, te csak alkalmazkodsz. Ezt én sem szeretem, nem akarok papucs pasit, legyen saját akarata is.
aug. 6. 09:40
 2/8 anonim ***** válasza:
aug. 6. 10:01
 3/8 anonim ***** válasza:
87%

Azt jelenti, hogy tudjál irányítani, amikor szükség van rá.

Például kirandulásnál megtervezem az utat és ha eltévedünk valahol nem kétségbeesek, hanem megoldom a problémát. Vagy séta közben, ha egy "bajos" társaság jön szembe nem összehúzom magam, hanem magamhoz közel, mögém húzom a feleségem és én megyek elől, hogy ne legyen baja. Étel választás esetén nem döntésképtelen vagyok, hanem megmondom mit ennék szívesen és megbeszéljük. Ha elromlik valami egyszerűen megjavítom, vagy leszervezem a szerelőt.

Nem olyan bonyolult dolgok ezek.

aug. 6. 10:05
 4/8 anonim ***** válasza:
85%

Az en exem is olyan hatarozatlan volt, hogy ket nap utan mar idegesitett.

Mindenben a kedvemben akart jarni: mit szeretnel enni, hova szeretnel menni, mit akarsz csinalni, melyik oldalra forditva szereted a piritost stb stb.

Szerintem a figyelmesseg mellett ezeket a banalis dolgokat neha dontsd el te, es javaslatot tegyel, vagy neha igenis vedd a kezedbe a gyeplot: "mit szolsz, ha ma este 7-kor ezt es ezt a filmet neznenk meg ebben a konkret moziban? mar megsetaltattam a kutyat, felora mulva indulhatunk".

Nekem nagyon hianyzott neha egy ilyen hatarozott kiallas. Ferfiasnak nem szeretnem nevezni, mert ez nem nem kerdese.

32N

aug. 6. 10:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Az én párom is nagyon figyelmes, előzékeny, törődő, agyonkényeztet és én is láttam már sírni, amikor olyan élethelyzetben volt. Ezek számomra nagyon szerethető tulajdonságok, de ő emellett is tud határozott lenni és egyáltalán nem tartom férfiatlannak. Mindig figyelembe veszi, hogy én mit szeretnék, de nem várja, hogy én irányítsak. Feldobja, hogy neki éppen mihez van kedve, mit gondol egy adott dologról és kikéri a véleményemet. Ha nagyon elzárkózom az ötleteitől (ami ritka), akkor keresünk kompromisszumos megoldást. Mindössze néhány alkalommal fordult elő, hogy olyasmit csináltunk, amit ő nagyon nem akart, de a kedvemért bevállalta. De így is tökéletes minden együtt.

Nem kérdezgeti két percenként, hogy mit szeretnék, már csak azért sem mert eléggé ismer, ahhoz, hogy magától is tudja.

aug. 6. 10:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Engem ez soha nem érdekelt,hogy a nők szerint ki a férfi vagy nem,ezzel is csak őket szolgálnád,légy a magad ura inkább.
aug. 6. 12:21
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen
aug. 6. 20:22
 8/8 Senior Séf ***** válasza:
Amit leírtál magadról, abból az jön le, hogy másféllel kezdődik a személyi számod.
aug. 7. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!