Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők hány százaléka várja el hogy egy férfi férfias magabiztos határozott legyen?
Biztos sok, de sokan nemigazán tudnak mit kezdeni vele.
30/f
Párkapcsolatban én elvárom a határozottságot olyan téren, hogy tudja, mit akar, ne féljen tenni érte, legyen véleménye, és álljon ki érte. A tutyimutyiktól a hideg ráz. Magabiztosság annyira nekem nem elvárás... persze egy egészséges önkritika nem árt, és ne is ez az "engem mindenki utál, és egy csődtömeg vagyok" típus legyen. Ja és ne menjen át se a magabiztosság, se a határozottság bunkóságba, basáskodásba.
(szerencsére nekem sikerült találnom olyat, aki az én ízlésemnek megfelelt ilyen téren)
"Párkapcsolatban én elvárom a határozottságot olyan téren, hogy tudja, mit akar, ne féljen tenni érte, legyen véleménye, és álljon ki érte."
Többnyire ezt úgy kell sajnos érteni, hogy a nő kompromisszumra való kényszere minden esetben legyen 0%.
Ez az a fajta aki nem tudja hova tenni, ahogy írtam korábban. Ahogy a komment gazdája is írta a zárójeles részben, lehetőleg olyannal kell közösködni akikkel megegyeznek a célok és a személyiség.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!