Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok,akiknek fontosak a "hagyomáyos, férfias" férfiértékek, ti mit nyújtotok cserébe?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, mikor a csajok kinyilatkozzák, hogy a férfi keressen náluk többet, anyagilag "járjon előrébb", mert az a "férfi dolga".

A férfinak legyen jogsija és kocsija, mert ha a pasas vezet, az olyan férfias.

Randin mindig az fizessen, aki elhívta a másikat... de persze a randira hívás a férfi dolga, sakk matt.

A férfi ne panaszkodjon, még ha épp kemény időszakon is megy át, mert az nem férfias.

A házimunkát felezni kell. Kivéve a férfimelót, az 100% férfidolog (favágás, fűnyírás, betonozás, festés, barkácsolás, hólapátolás, sofőrködés stb.) Különben meg ne is kelljen egy nőnek főzni, mosni se, hát ott a kajarendelés, a mosoda, az igazi férfi keressen annyit, hogy fussa ilyenekre.

Cserébe milyen "klasszikus" női értékeket nyújtotok?

nov. 16. 07:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/124 A kérdező kommentje:

"1. Nem, nem "ők vállalták", mivel még mindig kell hozzá egy apa is. (Sajnos!)

2. Nem, nem jár együtt az anyasággal, hogy közben egy felnőtt férfi körül is csicskáznod kell, mert egyedül életképtelen."

1. sokan azért vállalják be a gyereket, mert akkor jön a csok lóvé meg a babaváró. Ez nem en bloc a férfiak hibája, hanem a kormányé, amelynek hála manapság egyedül egyre nehezebb ingatlant venni. Maradjunk annyiban, hogy kettőn áll a vásár, amelyik nő rágja a pasika fülét, hogy legyen már babaprojekt, az utána ne csodálkozzon, ha a link csávója nem teszi oda magát a muszájból vállalt babaprojekt miatt.

2. Senki sem tart fegyvert a modern, XXI. századi, erős és független nők fejéhez, hogy egy életképtelen pasikával jöjjenek össze.

nov. 16. 10:36
 32/124 anonim ***** válasza:
69%

Megfordithatnam a kerdést!

Azok a férfiak, akik elvárjak a traducionális Nőt! Ők mit nyujtanak cserébe?

Csak azert kerdezem, mert engem ugy meveltek, hogy a nő dolga a házimunka, de arra is meveltek, hogy a férfié meg az ehhez szükseges anyagi feltételek megteremtése. Én szíves-örömest ellatom a hazimunka 100%át, gyerek körüli teendőket, de jelenleg ott tartunk, hogy mindezt úgy akarják a férfiak, hogy közben dolgozzak is munkahelyen! Hát a nagy francokat!!!

nov. 16. 10:38
 33/124 anonim ***** válasza:
61%
Hát nem tudom, nekem nem az a "hagyományos férfiérték" ha tud vezetni, vagy sokat keres. A párom nem tud (még) vezetni és nem is keres semennyit egyetem és a szülei miatt. De egy nagyon gondoskodó apás típus akiben teljes mértékben megtaláltam a férfi ideált amit kerestem is.
nov. 16. 10:39
 34/124 A kérdező kommentje:

"Azok a férfiak, akik elvárjak a traducionális Nőt! Ők mit nyujtanak cserébe?"

Nekem pl. nem kéne egy "tradicionális" nő, főleg, hogy manapság azt értik rajta, hogy hétvégén készít egy tökmagos muffint, amúgy meg otthon ül, nem dolgozik és pörgeti a tiktokot.

Köszönöm szépen, ebből nem kérek, én mosok, főzök, takarítok magamra, cserébe annyit várok el, hogy a csaj is elvégezze a házimunka ráeső részét, és ő is keressen annyit a munkahelyén, hogy ne legyenek anyagi gondjai.

nov. 16. 10:41
 35/124 anonim ***** válasza:
37%

32

Nem kell gyerek. Én férfiként otthon maradok. Csinálom a hazi munkát! Te meg hozd a milliókat és tarts el kettonket luxusban!

nov. 16. 10:49
 36/124 anonim ***** válasza:
56%

2. Nem, nem jár együtt az anyasággal, hogy közben egy felnőtt férfi körül is csicskáznod kell, mert egyedül életképtelen."

Kérdező válasz opciói:

Alazatossag

Engedelmesseg😃

Amúgy mondd már el mi a faszert járna neked ilyesmi

nov. 16. 11:16
 37/124 anonim ***** válasza:
72%

36

Hat csinálhatok neked. De én maradok otthon vele! Te meg nyomd a munkahelyi melót.

nov. 16. 11:19
 38/124 anonim ***** válasza:
78%
Én csak annyit várok el, hogy ne ellenségként tekintsen rám…ne egy harc legyen hanem egy egység a kapcsolat
nov. 16. 11:20
 39/124 anonim ***** válasza:
16%
#38 Ilyenkor szokott kiderülni, hogy a feministáknak nem kell gyerek, őket magukat kell eltartanod.
nov. 16. 11:24
 40/124 anonim ***** válasza:
57%

Kérdező, neked turira nincs gyereked, és nem is fog lenni soha, ilyennek mi nem szülünk de a legtöbb faszi kb alkalmatlan a családapa szerepre.

De te is látszik, mindent meg tudsz csinálni nő nélkül is. Akkor minek neked nő? Komolyan kérdezem. Ha nem kell, akkor meg minek írsz ki ilyen kérdést?

Minden nő azt és annyit ad, tesz bele egy kapcsolatba amit akar. Te meg eldöntheted hogy ez kell e neked vagy sem.

És igen, próbáltál már kétéves gyerekkel reggel elsétálni, buszozni az óvodába a 4 évessel? Igen? Ja nem, tehàt fingod nincs róla mivel jár akár csak egyetlen gyereket is gondozni, felnevelni.

Mondta itt a ostoba faszi, jaaa hàt nem nagy cucc felöltöztetni etetni gondozni törődni egy gyerekkel, na elmondom a legtöbb pasi váláskor a kétheti láthatást sem bírja ki a saját gyerekével, ami annyit tesz hogy pénteken elmegy érte, leteszi a nagymamánál (ha akarja, ha nem), majd vasárnap érte megy és visszapasszolja 2 hétre az anyjához. Bátyám is ilyen fos ember, összefosta magàt attól hogy nem tud a gyerek nélkül még wc re sem elmenni. Itt picsogott a nyakamba. Mondtam neki, ez ilyen barátocskám ez ilyen. De nekem pofámba vágta hogy lestrapálnak a gyerekek.

Ott rohadjon meg az összes rohadt mocskos férfi aki nem tiszteli a gyereknevelő anyákat.

nov. 16. 11:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!