Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha letiltott egy nő, de elmegyek hozzá hogy tisztázzuk: az zaklatás ?

Figyelt kérdés
Tudom hol lakik, de személyesen nem találkoztunk. Indokolatlanul szabadult meg tőlem. Ha személyesen szeretnék beszélni vele az jól is elsülhet? Vagy hívja majd a rendőrséget? Manapság sok a bolond! Esélyes hogy ő is az.

nov. 15. 17:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/84 A kérdező kommentje:

Semmi közöm az incel táborhoz. De azért zavaró hogy így nyilatkozol róluk. Az incelek 80% a valami veleszületett adottsaguk miatt nem kellenek a nőknek.

nov. 15. 22:30
 52/84 anonim ***** válasza:
77%
Igen, zaklatás lenne. Nem vagy te áldozat és nagyon is jól tette a nő, hogy letiltott. Látszik, hogy nem vagy komplett.
nov. 15. 22:49
 53/84 anonim ***** válasza:
78%
Nem tudom kamu e a kérdező, de simán kinézem, hogy valóban ennyire mentálisan sérült. Manapság nem zárják el a betegeket, hanem gyógyszert írnak fel, aztán vagy szedi vagy nem. Ma délelőtt is a villamoson egy csávó magában beszélt majd a villamoson oda ment egy nőhöz, akivel ott volt a kisgyereke és elkezdte kérdezni hogy hívják, hány éves, meg megdicsérte milyen szépek. Utána oda ment a többi nohoztmajd leszállt. Az benne a félelmetes, hogy ezek a bolondok szabadon járkálnak az utcán. De szó szerint, elmebetegek.
nov. 15. 22:56
 54/84 anonim ***** válasza:
60%
Még, hogy te nem vagy incel. XD
nov. 17. 18:12
 55/84 A kérdező kommentje:

54

Nem vagyok. 😡

nov. 17. 18:28
 56/84 anonim ***** válasza:
100%

Pont a hozzàd hasonló elmebetegek miatt nem adom meg SOHA ismerkedés elején sem a munkahelyem sem a lakhelyem címét.

Tiltott ? Ezen mi nem világos?

De menj oda és remélem rád hívja a zsarukat.

nov. 17. 19:39
 57/84 anonim ***** válasza:
100%
Ha megfordult így a fejedben, hogy odamenj, akkor nem ő a bolond... Eddig nem találkoztatok, és le is tiltott, mielőtt ez megtörténhetett volna. Nem véletlen. Ez sehogy nem tud jól elsülni, hagyd békén.
nov. 18. 10:23
 58/84 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp ne menj oda, ha nem akarod megütni a bokádat. Én nő vagyok és ha velem ezt tenné valaki rendőrt hívnék. Vagy a verő rokonságot.
nov. 18. 12:44
 59/84 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk nálunk romáknál egyértelmű, hogy el lennél tángálva, mert azt feltételeznénk, hogy elmebeteg vagy és ártani akarsz.
nov. 18. 12:46
 60/84 A kérdező kommentje:
Szarok már rá. Csak unatkozom. Dehogy mennék oda. Ne is emlegesd a Cééket! Nem vagyok velük “jóban”.
nov. 18. 12:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!