Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha felregizek a táskerre egyből betalál az ex zaklatni vagy hamis prolikkal átverni. Hogy társkerezzek?

Figyelt kérdés

Ő ilyen neten élő lelki bántalmazó zaklató tipus. A kapcsolat is arrol szolt hogy a facem leste meg kiket lájkolok kik lájkolnak ki miert posztol az oldalamon,(miközben en facen ismerosnek se akartam felvenni hogy ne legyen ez en utálom a facbukot is.) személyesen meg soha nem kérdezett, nem beszelt velem, allandoan a hátam mögött kavarta a sz.rt rolam, programok se voltak csak a 4 fal, meg tv, ez mellett online társkerezett nőzött hazugul atvert.

Élete sincs csak a telefon gép.

Na es ha felmegyek tarskerre nyilvan mindig ott eszi a fene őt is. Azzal szoktam kezdeni ha regizek hogyvtiltok minden ismerőst főleg őt hogy ne is lássanak fent.

De ujabban kamu profilokkal rámir vagy egy haverját kéri erre legutobb arra akartak rámenni hogy a haverja prpbalkozzon be nálam szemelyesen is hogy belemennék e kitartott kaocsolatba amiben fizet a pasi a szexért, mert ezt akarták volna szétkürtölni a munkahelyemen meg a szuleimnek lejáratni mindenhol hogy k.vagyok.

Más esetben csak szivatnak a haverjai vagy ő kamuprofilokrol hogy kiadják magukat társkereső pasinak mint akik velem akarnak ismerkedni.

Kiregisztráltam. De mivel dolgozom meg otthon vagyok és nemigen járok sehova csak neten tudnék ismerkedni leginkább.

Hogy regizzek fel hogy ezeket kivédjem, vagy hogyan ismerkedjek?

Több éve van vége teljes a nokontakt vele, de betegesen még mindig tönkre akar tenni a munkahelyen vagy mások elott vagy akárhol.

Meg kamu google fiokokbol irkál zaklato lek--zó sms eket is.

jún. 15. 08:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudod bizonyítani hívd rá a zsarukat, az majd megijeszti. Ez zaklatás és a törvény bünteti.

Btk. 222.§.

1 év szabadságvesztés:

A zaklatás alapesete elég könnyen meg tud valósulni a mai világban, ugyanis ha valaki azért, hogy mást megfélemlítsen, vagy más magánéletébe, illetve mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon, őt rendszeresen vagy tartósan háborgatja, az már zaklatásnak minősül. Ez zaklató magatartás megvalósulhat a fizikai valóságban és online térben is.

jún. 15. 11:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Es hogy bizonyitom ra. Sehogy.
jún. 15. 12:41
 3/5 anonim ***** válasza:

"felregizek" "táskerre"

Ezeken a sz-rokon nincs korhatár? De legalább valami fogyi szűrő?

jún. 15. 23:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Nekem tul hosszu kiírni hogy felregisztrálok társkereső oldalra. Mikor minden ember érti rövidítve is. Minek hivataloskodjak itt?
jún. 15. 23:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Tartalomban van a lényeg, nem a formaságban.
jún. 15. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!