Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a helyes reakció arra ha a férfi magánjellegű beszélgetések kiteregetésével akarja lejáratni a nőt?
2 es jókat ír.
De azt jobb ha tudod hogy ha konkrétan a férfi nem keres se telefonon , se személyesen de még interneten sem. Azaz a letiltása óta nem beszéltetek. És mondjuk egy ilyen gyakorihoz hasonló fórumon írt valamit rólad (nevedet nem említve) amiről magadra ismertél! Na ekkor ez sem ér ellene semmit. Mert ez nem büntethető hogy nyavajog az esetleges szakításon / elutasításán.
Ha azt hireszteli rólad, hogy hisztis pitsa vagy, akkor nem sok mindent tudsz tenni. Ne is foglalkozz vele. Esetleg te is beszállsz a játékba, és róla terjesztesz dolgokat, de nem javaslom. Nem ér annyit az egész.
Ha fenyeget, vagy olyasmit terjeszt rólad, amiből komoly hátrányod származhat (pl. munkahely), akkor feljelentés.
Hát nem tudom, én nem fogom kevésnek érezni magam, mert xy nőnek nem én kellek, és ettől nem vagyok kevésbé szeretetre méltó. :D Ő se méltó hozzám, ha nem tud szeretni.
Ha meg valaki magánbeszélgetéseket tereget ki, az szerintem ilyen esetben a legkevésbé fenyegető, HA az ember nem írt semmi olyat, amit szégyellnie kellene.
A legjobb amit tehet, hogy vállalja a felelősséget azért, amit írt.
Természetesen nem illendő kiteregetni olyan beszélgetéseket, amelyek két ember között zajlottak, de nőjogi alapítványok nevét ilyen témába keverni azért övön aluli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!