Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok , tinderen matcheltek aztán kapsz egy ilyen üzenetet: ... Mi a reakció?
"
Úristen gyönyörű vagy , lenne kedved meginni egy kávét vagy megenni egy fánkot valamikor?
"
Ha úgy irnàd, hogy megenni egy kávét és meginni egy fánkot , akkor ütne 😆
Amúgy, fantáziátlan
De ha szimpi vagy valakinek bejöhet
29F -ként mondom - elég sokkel meccsel a hátam mögött - hogy felesleges dicsérettel kezdeni a beszélgetést, bármelyik társkereső, bármelyik emberén.
Megdicséred majd elégszer ha már az ágyban fekszetek.
Valamelyik képére, megosztott tartalmára, ha Spotify-val össze van kötve meghallgatott zenéjére reagálj, az ezerszer hamarabb célba ér.
Szerintem nagyon teátrális ez az "úristen" kifejezés. Nem szeretem a mű embereket, ahogy az ilyen eltúlzott, hatásvadász stílust se.
Ha tetszik a pasi, ettől függetlenül kapna egy esélyt. Ha nem, értelemszerűen nem, de nem amiatt, amit írt. Viszont mindenképp egy kezdeti negatív benyomással indítana.
Ilyen mézes-mázas szavakkal akar az első vagy második randin lefektetni. Aztán vagy marad egy darabig, vagy veled párhuzamosan mással is incselkedik, sőt, mást is csinál.
Ffi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!