Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik az itteni nők állandóan azt (ha van egy kérdés, hogy elutasítanak a nők, akkor 10 ből 9 női reakció rögtön az instanőket hozza fel, hogy az kell nekünk), hogy az plázacicák, vagy instás nőknél próbálkozunk, mikor elutasítanak?
Nem, soha nem probalkoztam ilyen noknel, az ismeretsegi koromben is csak nagyon elvetve volt akar hasonlo is. Bar megjegyzem, hogy ezek a nok sokkal korrektebben bannak a kornyezetukkel, es erdeklodobbek is. De en mindig a kisse elvont, zarkozott, bogatyas, hoodie-s csajokra palyaztam, sikertelenul.....
36F incel
Előre szólok, én nem szoktam mindig, mindenért a nőket szapulni, és nem vagyok incel-csicska.
Nemrég volt egy kérdés, amiben a kérdező valóban normális, kultúrált formában kérdezte a női válaszolókat, hogy ők 10/? pontosnak vallják magukat. Nos...érdekes volt olvasni, hogy 1-2 kivételtől eltekintve, mindenki 10/7 meg 10/8 pontosnak vallotta magát.
Jó, lehet, hogy pont aznap voltak fenn a Gyakorin valami bikinimodell verseny jelentkezői, de most őszintén, ennyire nincs tisztában sok nő a szintjével???
Segítek!
1 pont.: [link]
10 pont.: [link]
hiába pontoztok le.
Másokra könnyebb kenni a kakit, mint magunkba nézni. Mert az egó nem engedi, hogy mi magunk legyünk a hibásak, olyan nincs.
Pedig van.
Amúgy meg ez a kinek mi a szép nő, tök relatív. Pl. amit az előttem író írt 10-es nek, nekem nem jön be. Max a haja.
Azért, mert az itteni nők többsége erősen frusztrált és komoly problémáik vannak a felfogási képességeikkel.
De, tényleg. Mutattam már pár kérdést és válaszokat nő ismerőseimnek. Fogták a fejüket, hogy milyen nők vannak itt. A való életben 1-2 egyedül lévő, férfiutáló nőt látok csak, aki ezt a szintet hozza.
Szerintem a linkelt 10-es pasinak néz ki. Monica Bellucci sokkal szebb.
Az 1-es meg nem egyes. 1-es a nagyon torzszülött, ilyenekkel tele van az Auchan.
Nem lehet, hogy az urak radarja mozdult el? Linkelj be 1-es pasit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!