Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hiszik az itteni nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik az itteni nők állandóan azt (ha van egy kérdés, hogy elutasítanak a nők, akkor 10 ből 9 női reakció rögtön az instanőket hozza fel, hogy az kell nekünk), hogy az plázacicák, vagy instás nőknél próbálkozunk, mikor elutasítanak?

Figyelt kérdés
Szerintem a legtöbb itteni férfi nagyon nem ezeknél próbálkozik be, hacsak nem érzi magát csúcspasinak, akinek ez a szintje. Szerintem átlag nőknél próbálkozunk. Csak egy a baj, az átlag Mari is a nettó 200 ezrével is a jobb megjelenésű (10/7 legalább), magához képes minimum dupla annyit kereső közgzazdász, IT-s, mérnök Ferit akarja, és senkinek sem ad esélyt, aki hasonló mint ő. Mert belé nevelik (meg a barátnők is mondogatják), hogy nő vagy, neked ez jár akkor is ha 100 kilós vagy. De elég csak egyszer látnia a molett Julcsinak, hogy a hasonlóan túlsúlyos és nem szép Piri egy éjszakára összejött a szívtipróval, akkor onnantól kezdve rögeszmésen az ilyen pasit keresi, mondván ez jár neki is. Aztán meg ha nem jön össze, akkor minden pasi szemét, nincs egy rendes férfi sehol (sportos, jóvágású, orvos szülők, mérnöki végzettség, stb). Mi ebben a jó nekik?
2021. márc. 19. 11:45
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
98%
Kéne egy gyakran ismétlődő kérdések rovat ide. :D
2021. márc. 19. 11:56
 2/26 anonim ***** válasza:
84%
Nem feltétlen az instanők, hanem minden nő aki legalább 10/8-as...hiába ha a pasas csak 10/4-es...
2021. márc. 19. 12:00
 3/26 anonim ***** válasza:
20%

Nem, soha nem probalkoztam ilyen noknel, az ismeretsegi koromben is csak nagyon elvetve volt akar hasonlo is. Bar megjegyzem, hogy ezek a nok sokkal korrektebben bannak a kornyezetukkel, es erdeklodobbek is. De en mindig a kisse elvont, zarkozott, bogatyas, hoodie-s csajokra palyaztam, sikertelenul.....

36F incel

2021. márc. 19. 12:15
 4/26 anonim ***** válasza:
45%
Mert könnyű a másikat okolni (pasik), hárítani, mint magukba nézni és magukban keresni a hibát.
2021. márc. 19. 12:23
 5/26 anonim ***** válasza:
29%

Előre szólok, én nem szoktam mindig, mindenért a nőket szapulni, és nem vagyok incel-csicska.

Nemrég volt egy kérdés, amiben a kérdező valóban normális, kultúrált formában kérdezte a női válaszolókat, hogy ők 10/? pontosnak vallják magukat. Nos...érdekes volt olvasni, hogy 1-2 kivételtől eltekintve, mindenki 10/7 meg 10/8 pontosnak vallotta magát.

Jó, lehet, hogy pont aznap voltak fenn a Gyakorin valami bikinimodell verseny jelentkezői, de most őszintén, ennyire nincs tisztában sok nő a szintjével???

Segítek!

1 pont.: [link]

10 pont.: [link]

2021. márc. 19. 12:35
 6/26 anonim ***** válasza:
46%

hiába pontoztok le.

Másokra könnyebb kenni a kakit, mint magunkba nézni. Mert az egó nem engedi, hogy mi magunk legyünk a hibásak, olyan nincs.

Pedig van.

Amúgy meg ez a kinek mi a szép nő, tök relatív. Pl. amit az előttem író írt 10-es nek, nekem nem jön be. Max a haja.

2021. márc. 19. 12:45
 7/26 anonim ***** válasza:
27%

Azért, mert az itteni nők többsége erősen frusztrált és komoly problémáik vannak a felfogási képességeikkel.

De, tényleg. Mutattam már pár kérdést és válaszokat nő ismerőseimnek. Fogták a fejüket, hogy milyen nők vannak itt. A való életben 1-2 egyedül lévő, férfiutáló nőt látok csak, aki ezt a szintet hozza.

2021. márc. 19. 12:59
 8/26 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem a linkelt 10-es pasinak néz ki. Monica Bellucci sokkal szebb.

Az 1-es meg nem egyes. 1-es a nagyon torzszülött, ilyenekkel tele van az Auchan.

Nem lehet, hogy az urak radarja mozdult el? Linkelj be 1-es pasit is.

2021. márc. 19. 13:15
 9/26 anonim ***** válasza:

10.-nek.

1.-es pasira példa: [link]

2021. márc. 19. 13:22
 10/26 anonim ***** válasza:
95%
Én akkor szoktam ilyeneket írni, amikor a megfogalmazásból egyértelmű, vagy kilóg a lóláb, amikor visszaválaszolgat a kérdező. Amikor 10 kiló pluszra azt írja, hogy zsírdisznó, természetesen göndör hajra, amit fúj a szél, azt írja, hogy igénytelen. Leírja, hogy ő átlagosaknál IS! próbálkozik, de a szép lenne a legjobb de közben kiderül, hogy messze nem a tényleg átlag neki az átlagos, mert: legyen vékony, a haja legyen hosszú, ne legyen ritkás, legyen B kosaras a melle minimum, az arca szimmetrikus / a bőre szép / a fogai hófehérek...
2021. márc. 19. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!