Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit rontok el, semmi esélyem nincs? állandóan bepróbálkozok de elutasítanak
24 vagyok, szerintem nem a szövegemmel van a baj, hanem a kinézettemmel levan bénulva a fél arcom :(
csomó csajjnál bepróbálkozok szinte minden nap, de semmi sikert nem érek el :(
tegnap is egy tök szép csajjalsétáltam és facbookon írok neki és azt írta hogy soha többé nem akar találkozni velem
annyi mindent próbáltam már, voltam bátor, rámenős, vissza huzodó, testi közelséget rámenősen, , kedves, bunkó is voltam már,
és egyszerűen semmi !
és tegnap is elmentem sétálni ezzel a tök jó csajjal látta rajtam hogy a fél arcom nem mozog, és hát el is szált az összes esélyem, pedig szemkontaktust is tartottam :(
tudom,
de én olyan lányoknál probálkozom akik nem annyira szép, szépeknél is, de egyiknél sem volt esélyem :(
úgy néz ki hogy én hiába nem a külső végett akarok ismerkedni!
fontos a sex is és szeretnék lefeküdni szép csajokkal, mert ki nem! de ha még a barátságukat sem tudom elnyerni, akkor a testi közelségüket hogyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!