Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, létezik olyan, lány aki szép és csinos, mégsem állandóan a szex jár a fejében? Aki pl egyáltalán nem akar szexet? Pl mert sportol, tanul, stb?
Tanulás és sportolás közben nem járhat az ember fejében a szex? Mi a fene!!
/én nem csak vélem, hogy vicces a válaszom, hanem tudom is, ráadásul nem fiúka vagyok./
Unalmasak az ilyen nők... túl egyszerűek és egyoldalúak.
Nincs semm iizgalom, ötlet, kihívás, semmi nincs az ilyen nőben. Gyorsan ráunnék.
tanulok, sportolok de attól még van úgy hogy a szexen jár az agyam, nem is ritkán....
persze, ha tanulok, akkor a tanulásra figyelek, ha sportolok akkor arra koncentrálok, de nem csak ennyiből áll az élet....
Nem sok van, de én ismerek egy ilyet, szóval igen létezik!
A lány velem egykoru, 22 éves, nem volt még barátja, nem csókolozot még, semmi...
Aki azt gondolná hogy azért mert biztos csúnya, hát nem, nem az, nagyon jól néz ki, de eddig még nem keltette fel egyetlen srác sem az érdeklódését. Sportol is, tanul, egyetemista. És nagyon boldog így is.
22L
azt akartam mondani, hogy ilyen lány vagyok, de félreolvastam a kérdést :D
nekem sokat jár a fejemben :D de ismerek olyat, akinek nincs rá nagy igénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!