Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik az itteni nők állandóan azt (ha van egy kérdés, hogy elutasítanak a nők, akkor 10 ből 9 női reakció rögtön az instanőket hozza fel, hogy az kell nekünk), hogy az plázacicák, vagy instás nőknél próbálkozunk, mikor elutasítanak?
Tehát a férfiaknál 1-esnél már az alap higiénia sincs meg, míg a linkelt nő fogai szabályosak.
Asszem nincs több kérdésem.
11 jogos.
De azt remélem tudod, hogy az ilyen elvárásai csak azoknak vannak, akik élőben nőt még nem láttak? Nemhogy beszéltek volna eggyel. Kb mint a nőknél a jaaaj a csóró lúzer csávó nem kell. Ugyanolyan hiszti
Nem, a kérdező tipikus téveszmés tag.
Átlagos nőnek tartják azokat akik nem rondák, vekonyak stb. De magukat átlagosnak gondolják túlsúlyosan, 30 évesen szuzen , szülőkkel lakva vagy 250 ezer budapesti gyári melósként hiszik hogy ők már jól keresnek.
Oké, saját sztori: Egyetemre járok, mellette dolgozom. A testalkatom átlagos. Régebben edzettem. Arcra egyesek szerint helyes vagyok, mások szerint átlagos. A belső tulajdonságaimmal kapcsolatban rengeteg pozitív visszajelzést kapok.
Na, én örülnék egy átlagos csajnak. Átlagosnak, de tényleg. Lehet rajta pár plusz kiló és ne legyen buta. Hát, ilyet nem igazán találok.
Szóval, akkor velem mi a helyzet?
Az, hogy attól hogy két ember átlagos, még nem biztos, hogy bejönnek egymásnak. Lehet hogy van olyan csaj akinek nem kellesz, de nálad kevésbé helyeset választ, mert ő meg bejön neki. Csak nézd meg, néha milyen pasiknak van csaja.
No és mi nem is ismerünk téged. Lehet, hogy unalmas vagy, lehet, hogy gáz a stílusod ahogy a nőkhöz közeledsz.
#15: Ez nekem szólt válaszként?
#16: Érdekes dolog ez. Ha épp olyan a kérdés, akkor azért megy a sírás, hogy a legtöbb pasinak semmi igénye nincs, csak legyen egy punci. Amikor meg ilyen a kérdés, akkor egyből minden pasinak elszállt igényei vannak, aki ezekről ír.
Döntsétek már el, hogy miért ekézitek a pasikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!