Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hiszik az itteni nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik az itteni nők állandóan azt (ha van egy kérdés, hogy elutasítanak a nők, akkor 10 ből 9 női reakció rögtön az instanőket hozza fel, hogy az kell nekünk), hogy az plázacicák, vagy instás nőknél próbálkozunk, mikor elutasítanak?

Figyelt kérdés
Szerintem a legtöbb itteni férfi nagyon nem ezeknél próbálkozik be, hacsak nem érzi magát csúcspasinak, akinek ez a szintje. Szerintem átlag nőknél próbálkozunk. Csak egy a baj, az átlag Mari is a nettó 200 ezrével is a jobb megjelenésű (10/7 legalább), magához képes minimum dupla annyit kereső közgzazdász, IT-s, mérnök Ferit akarja, és senkinek sem ad esélyt, aki hasonló mint ő. Mert belé nevelik (meg a barátnők is mondogatják), hogy nő vagy, neked ez jár akkor is ha 100 kilós vagy. De elég csak egyszer látnia a molett Julcsinak, hogy a hasonlóan túlsúlyos és nem szép Piri egy éjszakára összejött a szívtipróval, akkor onnantól kezdve rögeszmésen az ilyen pasit keresi, mondván ez jár neki is. Aztán meg ha nem jön össze, akkor minden pasi szemét, nincs egy rendes férfi sehol (sportos, jóvágású, orvos szülők, mérnöki végzettség, stb). Mi ebben a jó nekik?
2021. márc. 19. 11:45
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
51%

Tehát a férfiaknál 1-esnél már az alap higiénia sincs meg, míg a linkelt nő fogai szabályosak.

Asszem nincs több kérdésem.

2021. márc. 19. 13:37
 12/26 anonim ***** válasza:

11 jogos.

De azt remélem tudod, hogy az ilyen elvárásai csak azoknak vannak, akik élőben nőt még nem láttak? Nemhogy beszéltek volna eggyel. Kb mint a nőknél a jaaaj a csóró lúzer csávó nem kell. Ugyanolyan hiszti

2021. márc. 19. 13:39
 13/26 anonim ***** válasza:
80%

Nem, a kérdező tipikus téveszmés tag.

Átlagos nőnek tartják azokat akik nem rondák, vekonyak stb. De magukat átlagosnak gondolják túlsúlyosan, 30 évesen szuzen , szülőkkel lakva vagy 250 ezer budapesti gyári melósként hiszik hogy ők már jól keresnek.

2021. márc. 19. 14:15
 14/26 anonim ***** válasza:
63%

Oké, saját sztori: Egyetemre járok, mellette dolgozom. A testalkatom átlagos. Régebben edzettem. Arcra egyesek szerint helyes vagyok, mások szerint átlagos. A belső tulajdonságaimmal kapcsolatban rengeteg pozitív visszajelzést kapok.

Na, én örülnék egy átlagos csajnak. Átlagosnak, de tényleg. Lehet rajta pár plusz kiló és ne legyen buta. Hát, ilyet nem igazán találok.

Szóval, akkor velem mi a helyzet?

2021. márc. 19. 15:03
 15/26 anonim ***** válasza:
95%

Az, hogy attól hogy két ember átlagos, még nem biztos, hogy bejönnek egymásnak. Lehet hogy van olyan csaj akinek nem kellesz, de nálad kevésbé helyeset választ, mert ő meg bejön neki. Csak nézd meg, néha milyen pasiknak van csaja.

No és mi nem is ismerünk téged. Lehet, hogy unalmas vagy, lehet, hogy gáz a stílusod ahogy a nőkhöz közeledsz.

2021. márc. 19. 15:39
 16/26 anonim ***** válasza:
94%
Mert a legtöbb kérdésnél ki szokott sülni, hogy egy nagyon csinos hölgyet szeretnének, pusztán arra alapozva, hogy kedvesek, rendesek, jóemberek. És ennyi minden pozitív, ami bennük van. Ezt napi szinten lehet itt olvasni (az is igaz, hogy szerintem ez már ilyen szándékos hangulat keltés, amivel meg lehet osztani a népet és majszolni alatta a pattogatott kukoricát)
2021. márc. 19. 15:46
 17/26 anonim ***** válasza:
23%

#15: Ez nekem szólt válaszként?

#16: Érdekes dolog ez. Ha épp olyan a kérdés, akkor azért megy a sírás, hogy a legtöbb pasinak semmi igénye nincs, csak legyen egy punci. Amikor meg ilyen a kérdés, akkor egyből minden pasinak elszállt igényei vannak, aki ezekről ír.

Döntsétek már el, hogy miért ekézitek a pasikat.

2021. márc. 19. 15:48
 18/26 anonim ***** válasza:
92%
16: na igen, az is elég árulkodó szokott lenni, ahogy a nőkről beszélnek pár visszautasítás után / miatt (főleg ha útközben kiderül, hogy az ismerkedés náluk az, hogy random nőkre írogatnak fészbukon meg buliban mindenkihez odamennek részegen, akinek punija van, a többi nő szeme láttára), főleg azokról a nőkről, akik nem tetszenek nekik. Amúgy biztos, hogy sok ezek között sima troll, valóban.
2021. márc. 19. 15:48
 19/26 anonim ***** válasza:
17-es: arany középútról nem hallottál még? Hogy vki nem teljes igénytelen, de magához képest nem durván elszállt elvárásai vannak?
2021. márc. 19. 15:50
 20/26 anonim ***** válasza:
#19: De, hallottam. Akkor viszont ne a szélsőségekről írj sorokat, hanem erről.
2021. márc. 19. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!