Hogyan szerezzem vissza az õnbecsülésemet, ha a legtöbb ember elutasit és ållandóan kritizálnak? Ezért teljeesen befeléfordultam, nem merek már barátkozni senkivel, mert akaratlanul is konfliktusokba keveredek mindig.
Miért utasítanak el?
Aki kritizál az lelki sérült,beteg ember,kerüld őket!!!Jól teszed!
Vagy gonoszak,nem tudom...
Én azt tudom tanácsolni tanulmányozd a bibliát,ha nincs kedved legalább a Példabeszédeket.
Abban le van írva,milyen emberek vannak és hogyan kell kezelni oket.
És ezáltal önbecsulest is nyersz,ha tudod,hogy maga Isten is elítéli a hasonló embereket.
Értem.
Sajnálom!
Én is ilyen voltam!
Eszembe jutott egy ige:
"Alattomosokkal nem barátkoztam,gyűlölöm a rosszak társaságát és gonoszokkal együtt nem ülök."
Aki gonosz hozzád,arra sem méltó,hogy egy asztalnál is ülj vele.
"Légy eros és bátor,mert veled lesz az Ur a te Istened,mindenhol,amerre jársz." 😊
Aszem' zsoltárok,de ha beütöd a googleba kidobja.
Egyébként a zsoltárokban az emberek gonoszságáról ír és sokat lehet tanulni belőle,ahogy Dávid gondolkodott erről.
Ja és van egy ige arról is nem jut eszembe,hogy ne hagyd,hogy elnyomjanak vagy megalázzanak vagy valami ilyesmi,meg kell fedni az embert,gondolom,hogy tanuljon belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!